Anbefaling af håndværkere i Skåne

Denne side er blevet vist 633 gange

Måske et lidt aparte indlæg, men jeg har ikke haft held med Google.

Jeg ejer et sommerhus i Skåne nær Höör. Der skal laves lidt forskelligt det kommende halve år og jeg har simpelthen ikke haft held med at få fat på de lokale håndværkere som mine naboer har anbefalet mig.

Derfor tænkte jeg at det kunne være godt at dele lidt information hvis man nu har kendskab til en (eller flere) kompetent(e) håndværker(e) i Skåneområdet.

Jeg skal have lavet badeværelse, installeret et mulltoa, lagt gulv i soveværelset, afmonteret en gammel pejs og installeret en brændeovn i stedet. Så altså lidt forskelligt.

Svar på indlægget

Hovsa. Kom til at lægge det i "Debat om Køb og salg af sommerhus el. ødegård" når det nok skulle have været i "Fri debat".
Kig på Danske torpares hjemmeside. Der er en håndværkerportal med anbefalinger. Jeg har brugt den flere gange med stor succes.
Hej Claus. Jeg har tjekket deres håndværkerportal, men problemet er at mange af de håndværkere er en del længere nord på end mit hus.
Hej Tobias
Prøv at spørg i Byggmax, Höör og de kan anbefale nogle lokale håndværkere.
Jeg har tidl. spurgy i Byggemarkeder om hjælp til forskelige opgaver, og de kender altid nogle.
Vi har haft samme problem i årevis, så sympati herfra, men ingen løsning ;-)
Hej
Jeg bor i Malmø med min mand som er i byggebranchen.
Hvis du/i stadig mangler at få lavet nogle ting, så smid mig en mail på sarajensensj92@gmail.com så kan jeg høre om han har mulighed for at hjælpe.

Vh Sara

Svar på indlægget