Hvor langt skal man op for at se svensk natur? Gerne anbefalinger

Denne side er blevet vist 5393 gange

Hejsa

Vi tager på en smuttur til Sverige i sommerferien. Men vi vil helst køre så lidt som muligt, og dog vil vi gerne se rigtig smålansk/svensk natur. Vi har en lille campingvogn med.
Hvor skal vi køre hen af? Tænker højre, venstre eller midt i?
Kender i nogen gode pladser ved en sø. Gerne små pladser?
På forhånd tak.

Mvh. Anne

Svar på indlægget

Urshult camping ligger ned til søen Åsnen i Småland.
Der er også fin natur på Hallandsåsen og Söderåsen.
1000 tak for svar. Vi kikker på det :-)
Hej Anne vi har kørt mange gange til Blekinge ca.180 km.Øresundbroen vi kommer på Långasjonas camping ved Karlshamn der er søbad fiske muligheder mærket stiger 2-5-10 km.i natur reservatet båd kano udlejning vi har ligget på mange andre c,pladser i området der er skov søer vandløb skærgård klipper m.m. Overvej køb af brobis til Øresundbroen god tur hilsen Thomas
Hej Anne

Vi ofte besøgt Långasjønæs og kan varmt anbefale området. Dog elsker vi at komme på Kollevig camping som ligger lige udenfor Karlshamn. Utrolig smuk beliggende plads, meget enkelt og uden luksus men naturen er fantastisk og det er muligt at gå smukke ture langs kysten. Gode bademuligheder er der også både fra klipper og lille sandstrand. Er man i området er det værd at besøge Laxens hus ved Mørum åen samt natur reservatet Eriksberg.
Hilsner fra Gitte
Isaberg kan tilbyde masser med natur. Der findes der en campingplads 200 m fra sø/strand. Isaberg har også masser med aktiviteter til både store og små.
Isaberg ligger 2½ kørsel fra Øresundsbroen
[LINKET VIRKER IKKE: SIDEN ER FLYTTET ELLER FJERNET]

Svar på indlægget