Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Karlskrona

Denne side er blevet vist 2548 gange

Kære alle.
Min kone og jeg holder ofte vores sommerferie i Sverige, hvor vi bor på Bed and Breakfast og lign. Vi er blevet for gamle til telt, liggeunderlag og dele-toiletter :)
Denne sommer tager vi til Kristianstad som vi er overrasket over og glade for, efter vi var der for et par år siden. Vi tager videre til dejlige Kalmar, og ender i Växjö, og runder tehuset i Stockhult ved Markaryd på vej hjem.
Jeg har en kollega der fortæller, at vi ikke må gå glip af Karlskrona, der skulle ligge unikt og kønt. Indrømmet efter at jeg har tjekket byen ud på nettet. Vi er lidt begrænset af dagene vi har til rådighed, så overvejer at køre forbi på vejen til Kalmar, eller er det for lidt, i forhold til at drøne ind og ud af byen igen...?
På forhånd tak.
Venlig hilsen
Leif

Svar på indlægget

Hej Leif
Karlskrona er absolut er besøg værd, især den gamle bydel på Trossö med flere historiske bygninger og den lille ø Stumholmen øst for Trossö (de er forbundne) med marinemuseum og et godt havnebad. Jeg kan desuden anbefale en tur ud i skærgården (skærgårdsbåde fra Fisktorget på Trossö) fx til Kungsholmen med et gammel fæstningsanlæg fra 1600-tallet. I kan også besøge de større skærgårdsøer i bil fx Sturkö og Tjurkö. Der er tilkørsel ud til øerne fra E22 øst for Karlskrona. Øerne er forbundne med broer.
Hej Steen.
Det lyder super fint - tak :)

Svar på indlægget