Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Smuttur til Sverige

Denne side er blevet vist 2620 gange

Hej,

Jeg leder efter et godt sted til en smuttur til Sverige. Vi tager til Varberg og vil ikke køre mere end ca. Et par timer. Vi leder ikke efter luksus, men natur og vand tæt på. Telt er udelukket da mindste mand er 0 år , og derudover skal vi også have min mor med :-)

Camping hytter, hytter eller lignende ville være optimalt, men det er jo ret kort varsel' da vi gerne vil afsted i næste uge. Vi planlægger 2-3 overnatninger . Kender nogen mon et godt og ledigt sted?

Vi er 3 voksne og 3 børn

På forhånd tak for hjælpen
Morten

Svar på indlægget

Husk at de hytter der ligger langs ruten er begrænset plads, og (uofficielt?) forbeholdt 1/2 personers vandrere, hvis i er seks personer har i meget bedre mulighed for at medbringe telt.

Men hvis i ikke vil have telt med, så findes der nogle steder vandrehjem hvor i kan overnatten fortrinsvis billigt, men der er langt mellem dem hvis i skal afsted over 3 dage, så kræver det jo to overnatninger, og der er langt mellem to af disse.

Har i overvejet, at tage afsted og overnatte på et vandrehjem, og så tage dagsture fra vandrehjemmet og så retunere tilbage til det om aftenen? Der ligger et par muligheder omkring Röstanga hvor der er vandre hjems mulighed i Röstanga, og så er der cirka 14 km til en campingplads syd derfra, men det er meget bjerg-skråninger, specielt hvis i har små/gamle med.
Der er mange gode badestrande ved varberg og campingpladser langs kysten hvor I kan leje en campinghytte. Der er ingen grund til at køre for langt væk fra varberg. Jeg kan ikke anbefale Röstånga som ligger nede i Skåne, en tur på over 2 timer i bil, og der er hverken badevand eller natur for små børn.

Svar på indlægget