Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Kan nogen hjælpe?

Denne side er blevet vist 1834 gange

Til rette vedkommende.

Allerførst undskyld, at denne mail er på dansk – jeg behersker desværre ikke svensk.

Jeg søger nogen der vil udleje en jagthytte i èn uge, med adgang til fiskevand (gerne kano med redningsveste i hytten).

Jeg vil gerne købe retten til jagt på rådyr, vildsvin samt evt. hare. Jeg har svenskjagttegn (og anskaffer mig svenskfisketegn til lejligheden).

Jeg tager min søn på 14 år med. Han vil gerne opleve noget vild natur (en ”overlevelses” tur), den mulighed findes ikke i Danmark.

Det må meget gerne være i et øde skovområde med kuperet terræn. Det var tanken at det skulle være fra lørdag 12. oktober til lørdag d. 19. oktober. 2013.

Afstand fra Helsingborg skal helst ikke være over 8 timers kørsel. Hytten må gerne være primitiv – men der skal være adgang til brænde, brændeovn/komfur, samt rent drikkevand.

Med håb om at nogen kan hjælpe mig med at finde et godt sted. Ring eller mail gerne med en pris.

De venligste hilsener
Jens Mikal T. Rode.

mikalrode@yahoo.dk eller +45 20 12 22 30.

Svar på indlægget

Den tid du vil på jakt er det jakt med Älg i SDverige så det er ikke helt vlämpligt at väre i skovene med annen jagt. Det er i stort omugligt.
Andrfe tider efter den tredje uge i Oktober kan jeg hjelpe dig .
Kik på www.nordkanot.se og så på hytten eller skriv så har jeg andre ideer om jakt indenfor Glaskogens Naturområde + primitive men riktigt gode hytter. Her har vi dog en flok ulve lige nu så man skal väre forsiktig med sin hund eller om man evenyuellt har med nogen fra området med riktig hund.Er selv jäger og fiskeguide i området.

Svar på indlægget