Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Overlevelsestur

Denne side er blevet vist 1300 gange

Hej Sydsvergie.

Vi er 3 som går og planlægger en overlevelestur højst sandsynligt i Svergie hvis vores ønske kunne blive opfyldt.

Det som vi ønsker er at klare os selv fuldstændig.
Dette betyder at vi godt kunne tænke os et område at gå i hvor der blandt andet er nogle søer med mulighed for at fange fisk, og have en mindre riffel med over skulderen (vi har allerede jagttegn).

Vi vil bare vide hvor, og om det er muligt med hensyn til våben, og evt hvordan det ville kunne lade sig gøre.

Tusind tak for forhånd!

Magnus og Co.

Svar på indlægget

Hej Magnus og Co.
Den svenske allemandsret giver jer god mulighed for at færdes næsten overalt i naturen, i skove, på marker (uden afgrøder), tænde bål, overnatte i det fri osv, men netop jagt og fiskeri er ikke omfattet af allemandsretten: Det meste fiskeri i søer kræver et fiskekort, som kan købes lokalt hos købmanden eller på tankstationen inden I begiver jer ud i "vildnisset". Jagt derimod kræver svensk jagtkort og ikke mindst en tilladelse fra den svenske lodsejer til at skyde på hans/hendes jord. Tag fx kontakt til Svenska Jägerförbundet og hør, hvad der er af muligheder for at skyde smådyr og fugle, se linket på denne side om (elg)jagt i Sverige: http://www.sydsverige.dk/?pageID=432
Håber det lykkes for jer at finde et godt sted at tage hen. Selv om Sydsverige har store sammenhængende naturområder, er det jo ikke vildmark som sådan, hvor man kan færdes i uger uden at møde nogen..

Svar på indlægget