Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Gotland

Denne side er blevet vist 1334 gange

Jeg har lejet en 3.5 tons tung autocamper for en uge i Jönköping og vil udforske Sydøstsverige sammen med familien. Vi ville egentlig gerne til Gotland også, men jeg frygter, at det bliver for knapt med to færgeoverfarter, når man kun har syv dage til rådighed. Omvendt er det ikke sikkert, at vi kommer tilbage før om mange år. Er der nogen, der har erfaring med Gotland, som kan give et godt råd? Er øen værd at ofre to dage på, når man så kun har fem til resten af Sydsverige?

Svar på indlægget

Gotland er en fantastisk ø, den er absolut værd at bruge tid på, men to dage er for lidt synes jeg. I kan dog nå at se Visby og evt. køre op til den spændende ø Fårö i nord. Eller kør fx sydpå mod Klintehamn og videre til Djupvik (hvor der er båd til Lilla Karlsö som også kan anbefales, hvis man har mere tid). Følg kystvejen (grus) fra Djupvik og sydpå hvor man flere steder kan stille autocamperen og overnatte med udsigt til havet og Lilla Karlsö.
Desværre har vi ingen info om Gotland her på sitet..

Færgen fra Oskarshamn med bil var tidligere temmelig dyr, men jeg har lige tjekket rederiets side og ser, at de tilbyder sommerbilletter til meget lav pris. Husk også at overfarten tager mindst 3 timer hver vej..

Se link til rederiet på vores side om Oskarshamn: http://www.sydsverige.dk/?pageID=203

Svar på indlægget