Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Bilkirkegården i Ryd.

Denne side er blevet vist 3625 gange

Hej - jeg har følgende spørgsmål:

Vi er to amatørfotografer der vil tage til Bilkirkegården i Ryd den 4. september 2009 og fotografere dette vidunderlige og særegne fænomen. Vi ønsker at benytte muligheden for at tage billeder med anvendelse af forskellige effekter, herunder tåge og damp fra en tapetopløser. Mit spørgsmål er så - ved I om vi mod en mindre betaling kan få adgang til strøm på 230 V. Og hvem vi evt. kan kontakte for yderligere oplysninger herom og måske lave en aftale.

De venligste hilsner
BjarneSvar på indlægget

Der findes ikke elektricitet derude. Bilkirkegården ligger i et skovområde flere km fra nærmeste bebyggelse, så I skal enten have jeres egen generator med, eller også skal I høre, om Tingsryd Turistbureau kan hjælpe jer med strøm. Turistbureauet har tidligere hjulpet en gruppe med at skaffe strøm derude, men de skulle bruge det gennem et par uger til et arrangement, mener jeg, men det er jo noget der koster... Kontakt evt. turistbureauet og hør nærmere om mulighederne: turism@tingsryd.se Tlf. 0046 477 441 64. Jeg anbefaler, at I selv skaffer strøm via en lille generator eller batterier.

I skal ikke have tilladelse til at tage billeder på normal vis, men hvis der er tale om et større arrangement med maskiner, stativer til lys, særlige effekter, mange mennesker osv. osv. skal I have tilladelse. Kontakt turistbureauet.

Held og lykke.
Ja, det er et spændende sted med masser af gode motiver!
Vh Steen

Svar på indlægget