søer nær Braås

Denne side er blevet vist 4994 gange

vi skal bo tæt på Braås - kan I oplyse mig, hvilke søer i området der egner sig til badning med relativ små børn ?


Svar på indlægget

Søen ved Rottne

Claus
Hej.

Jeg er vokset op i den dejlige lille by Braås :-) og der er en fin lille badestrand med udlagt sand og badebro ved den gamle "Hembygdspark" overfor kirken. Der er et lille omklædningsskur og mulighed for at lave bål.
Kører i ad vejen fra bunden af byen i vestlig retning mod byen Böksholm kan man holde ind ved Braås Herregård, spejderhytten og gå ad den gamle jernbane forbi den gamle "Malmugn" og holde til venstre ad den gamle jernbanesti hvor søen vil dukke op på jeres højre side. Her er der et stykke græs at spise madpakke og sole sig på. Kigger i tilbage over skulderen ligger der en slags høj. Gå op på den og se den gamle "Eremitkirke".
Fortsætter i til byen Böksholm ad den store vej og holder til højre i det første T-kryds og fortsætter lige ud, kommer i også ud til en lille sandstrand med badebro og total hygge og natur.
Egentlig er der rigtig mange muligheder for at bade, det er bare om at holde øjnene åbne og det er et rigtig dejligt sted i skal hen. Håber i vil nyde det i min gamle by ;-).

Hilsen Anni

Svar på indlægget