Overlevelsestur udenfor naturparker

Denne side er blevet vist 7281 gange

Hejsa! Nogle der kender et lækkert sted for 4 unge drenge!
vi søger en skov tæt på vand hvor vi kan fiske en 4-5 dage. Som overskriften siger, uden for naturparker, da der ofte er andre folk, og specielle steder man kun må slå telt op.

vi er ikke vildt interesseret at heike fra sted til sted hver dag, mere et sted vi kan slå os ned.
det skal helst være i sydsverige! håber i har nogle gode inputs!

takker på forhånd :)

Svar på indlægget

Hej Daniel Madsen,

Vi er 3 unge fyre der har samme interesse - vi ville lige høre om i har fundet ud af noget? Hvis ja, del gerne ud af jeres erfaringer!
Uden jeg på nogen måde er ekspert, har jeg dog været så mange gange i Sverige, at jeg godt kan give nogle generelle retningslinier.

Et sted der er øde uden at blive forstyrret af andre, er svært at finde i det meste af sydsverige. Dermed er Halland, Skåne og Blekinge stort set ude. Jeg vil endda sige også det sydlige småland.

Der ligger en sø i det østlige småland der hedder allgunnen ved Aboda klint (som er et skisportsområde). Den ligger syd for Högsby i Kalmar län. Det er godt nok et naturreservat, men i må slå telt op hvor i vil indenfor allemandsrettens retningslinier.. Dvs max 2 døgn ved samme plads. Men der kan man jo bare rykke teltet 100 meter væk.. Fiskekort kan købes men det må i google jer til.

I det nordøstlige småland kan i også finde søer der ligger øde, jeg vandrede deroppe med en ven for et par år siden, og selvom det var i slutningen af Juli mødte vi ikke et øje. Det gælder området omkring bla Mariannelund, Kristdala, Målilla og Hultsfred. Søerne Hummeln og stora hammarsjön er gode fiskesøer.. Men en sø garanteret helt for jer selv finder i næppe i sydsverige.


Svar på indlægget