Cykelfærgen Dragør - Limhamn

M/S Elephanten

Siden er publiceret / opdateret: 10. marts 2022
Kort over sydsverige

Cykelfærgen sejler IKKE i 2022

Folkene bag cykelfærgen prøver at finde en langtidsholdbar løsning for færgeruten, desværre betyder det, at færgen IKKE sejler i 2022.

Cykelfærgen Dragør - Limhamn (passagerer og cykler)

Nu sejler der igen båd mellem Dragør på Amager og Limhamn ca. 5 km fra Malmøs centrum. Det er ikke en bilfærge som i gamle dage, men det fine træskib M/S Elephanten, der har en fortid som bl.a. minestryger i de danske farvande efter 2. verdenskrig og tjenestefartøj på Christiansø.

Den nye forbindelse over Øresund er især henvendt til cyklister, som vil have deres tohjulede med over til Sydskåne. Og det er behov for den nye cykelfærge, da man ikke må tage sin cykel med i toget til Sverige, eller cykle over Øresundsbron.

Cykelfærgen tilbyder tre daglige afgange fra hhv. Dragør og Limhamn, og overfarten tager en time, hvor man kan nyde sejladsen fra udendørs bænke på dækket eller indenfor i skibet. Prisen er 149 kr. hver vej.

M/S Elephanten har plads til 36 passagerer, og har tidligere sejlet på forsøgsordning. Det er ikke et krav at medbringe cykel. Alle kan tage en tur med den nye cykelfærge, og undervejs på turen er der mulighed for at få serveret Claus-Meyer mad, som skal bestilles på forhånd.

Køb cykelkort over Sydvestskåne

Cykelkort blad 1 - Skåne sydvest. Målestok 1:90.000
I vores webshop kan du købe et detaljeret kort over Sydvestskåne. Kortet viser alle cykelruter i regionen, herunder seværdigheder langs ruterne.
Køb Cykelkort Blad 1 - Skåne sydvest i vores webshop.