Sæt dit svenske feriehus til salg på sydsverige.dk

Siden er publiceret / opdateret: 16. januar 2024

Spar penge ved selv at annoncere

Hvis du ønsker at sælge din svenske ødegård eller dit sommerhus, kan du annoncere huset på sydsverige.dk. Vi laver en annonceside med beskrivelse af huset i ord og billeder, men du står selv for alt vedrørende dit boligsalg.

Ved at annoncere på sydsverige.dk og selv stå for fremvisningen af huset, kan du spare en del penge i forhold til at lade en ejendomsmægler tage sig af opgaven. Men det kan være en god idé at få en mægler til at vurdere huset og klare papirarbejdet i forbindelse med salget. Fx tilbyder ødegårde.dk vurdering og hjælp til papirarbejdet til en fornuftig pris.

700 DKK ekskl. moms for de første 6 måneder

Prisen for en salgsannonce på sydsverige.dk med 8 billeder og maks. 300 ord er 700 DKK + 25% moms, dvs. 875 DKK for 6 måneder.

En kort beskrivelse med et link til din annonceside vil ligge på siden Køb ødegård i Sverige. Med ca. 32.000 sidevisninger om året er denne ene side blandt de mest viste af sydsverige.dk's sider. Siden findes under menuen Overnatning > Køb sommerhus eller ødegård.

Hvis du ønsker at fortsætte efter 6 måneder

Efter 6 måneder kontakter vi dig via e-mail og spørger, om du vil fortsætte med din salgsannonce yderligere et år. Hvis du har solgt huset, eller af andre grunde ikke ønsker at fortsætte, fjerner vi din annonce fra sydsverige.dk, og du betaler ikke mere.

Hvis du derimod ønsker at fortsætte med annoncen efter det første år på sydsverige.dk, afhænger prisen for det følgende år af, hvor mange gange din side er blevet vist de seneste 6 måneder:

Antal gange din side er blevet vist
de seneste 6 måneder
Pris DKK ekskl. moms
0 - 1000 750 DKK
1000 - 2000 900 DKK
2000 - 5000 1150 DKK
5000 - (...) 1450 DKK


Vi sender dig statistik, hvor du kan se det samlede antal sidevisninger, og hvordan de fordeler sig i løbet af året.

Sådan gør du

Send en mail til kontakt@sydsverige.dk, hvori du beskriver dit hus og vedhæfter maks. 8 digitale fotos i god kvalitet og høj opløsning. Teksten kan være fra få linjer op til en hel side (dog maks. 300 ord), det bestemmer du selv.

Det gør vi

Vi redigerer din tekst og sætter den pænt op. Når du har godkendt siden, offentliggør vi den på sydsverige.dk. Hvis du senere har rettelser til siden, skriver du til os. Så retter vi teksten eller indsætter et andet billede, uden at det koster dig ekstra.