Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Hotel Öresund Conference & Spa

(Annonce)
Hotel Öresund
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotel Öresund
Sofia Albertinas Plats 5
261 31 Landskrona
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.86857
Longitude : 12.8255
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet hotel tæt på havet og byens centrum

Hotel Öresund har en dejlig beliggenhed med udsigt over havet og byen. En af hotellets etager rummer en spa-afdeling med pool, jacuzzi, sauna og dejlig udsigt over havet. Også mulighed for at træne i motionsrum.

Oplevelser i Landskrona

Besøg fx Landskrona Konsthall hvis enkelthed og lys gør den til en af Skånes smukkeste kunsthaller. Få hundrede meter nord for Landskrona kunsthal ligger den danske forsvarsfæstning Landskrona Slot - Citadellet fra 1500-tallet. Læg også vejen forbi det tidligere fiskerleje Borstahusen et par km nord for Landskrona Slot. I Borstahusen havn finder man kulturhuset Pumphuset med kunsthal, museum og restaurant med skøn havudsigt. Læs mere om Oplevelser i Landskrona.

Dobbeltværelse, Hotel Öresund

Dobbeltværelse, Hotel Öresund

Hotel Öresund


Priser fra ca.

1300 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotel Öresund i Landskrona bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Landskrona


Om Hotel Öresund

Hotellet har 124 værelser med eget badeværelse. Desuden har hotellet sauna, Jacuzzi, indendørs og udendørs pool, gratis Wi-Fi, elevatorer og gratis parkering i nærheden af hotellet, eller parkering ved hotellet mod betaling.

Hotel Öresund