Hotel Öresund Conference & Spa

(Annonce)
Hotel Öresund
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotel Öresund
Sofia Albertinas Plats 5
261 29 Landskrona
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.86857
Longitude : 12.8255
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet hotel tæt på havet og byens centrum

Hotel Öresund har en dejlig beliggenhed med udsigt over havet og byen. En af hotellets etager rummer en spa-afdeling med pool, jacuzzi, sauna og dejlig udsigt over havet. Også mulighed for at træne i motionsrum.

Oplevelser i Landskrona

Besøg for eksempel Landskrona Konsthall hvis enkelthed og lys gør den til en af Skånes smukkeste kunsthaller. Få hundrede meter nord for Landskrona kunsthal ligger den danske forsvarsfæstning Landskrona Slot - Citadellet fra 1500-tallet. Læg også vejen forbi det tidligere fiskerleje Borstahusen et par km nord for Landskrona Slot. I Borstahusen havn finder man kulturhuset Pumphuset med kunsthal, museum og restaurant med skøn havudsigt. Læs mere om Oplevelser i Landskrona.

Dobbeltværelse, Hotel Öresund

Dobbeltværelse, Hotel Öresund

Hotel Öresund


Priser fra ca.

1400 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotel Öresund i Landskrona bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Landskrona


Om Hotel Öresund

Hotellet har 124 værelser med eget badeværelse. Desuden har hotellet sauna, Jacuzzi, indendørs og udendørs pool, gratis Wi-Fi, elevatorer og gratis parkering i nærheden af hotellet, eller parkering ved hotellet mod betaling.

Hotel Öresund