Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Asbybacken Alpina

Siden er publiceret / opdateret: 30. oktober 2018
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Asby Asbybacken
570 63 Ydre
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.9057
Longitude : 15.2157
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Asbybacken
Foto: Asby Alpina


Fint sted til en dagstur

Asbybacken mellem byerne Österbymo og Tranås på grænsen mellem det nordlige Småland og Östergotland er en af de små skibakker i Sydsverige. Hvis du befinder sig i området og trænger til lidt motion og frisk luft, er det oplagt at lægge vejen forbi Asbybacken og stå på ski en dags tid.

Åbningstider 2018-2019

Asbybacken åbner normalt for skisæsonen i begyndelsen af januar.

I højsæsonen uge 6-8 har Asbybacken normalt åbent dagligt kl. 10-16, mens der resten af vinteren er åbent lørdag-søndag og helligdage kl. 10-16 og tirsdag og torsdag kl. 18-21. Desuden åbent fredag 10-16 i uge 6. Se åbningstider på Asbybackens egen hjemmeside.

Asbybacken
Foto: Asby Alpina


Nedfarter og lifte

Asbybacken har tre nedfarter, en rød, sort/blå og en kort blå. Længste nedfart er 440 meter og største faldhøjde er 75 meter. Desuden er her en kort (grøn) børnebakke. For snowboadere er der et big jump og slides. Asbybacken har i alt to slæbelifte.

Skileje, skiskole mv

I Asbybackens skiudlejning og butik finder du det meste udstyr. Desuden har Asbybacken skiskole og snowboardskole, cafeteria og varmestue.SE OGSÅ

Flere skibakker i Sydsverige

Sådan kommer du til Asbybacken

Fra Österbymo: Følg vej 131 ca. 10 km nordpå til den lille by Asby. Drej til højre i krydset i Asby og følg skiltene til Asbybacken.