Brotorpet kanoudlejning ved Immeln

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Mjönäsvägen 1691
291 56 Arkelstorp
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.29606
Longitude : 14.3949
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Brotorpet kanoudlejning


Vi hjælper med at skræddersy jeres kanotur

Hvis du besøger Skåne til sommer, må du ikke gå ikke glip af et besøg hos os! Vores kanoudlejning tilbyder fantastisk kanovand i vidunderlig natur! Vi skræddersyr dit kanoeventyr efter dine ønsker og kan tilbyde alt fra en dagstur i kano med familien til et større arrangement med vennerne, virksomheden, kick off, personalet eller en kanotur med skoleklassen.

Hvorfor ikke holde weekend med drenge- og pigevennerne i kano og telt?

Brotorpet kanoudlejning


Kanoudlejning midt i Sydsveriges sidste vildmark

Brotorpets kanoudlejning ligger i Brotorpets naturreservat på grænsen mellem Skåne og Blekinge og midt mellem de to søer Immelnsjön og Filkessjön, også kaldet Sydsveriges sidste vildmark. Herfra kan I padle ud og overnatte på en af Immelnsjöns mange øer, eller hvorfor ikke tage på eventyr gennem søerne Filkessjön, Raslången og Halen. Vores beliggenhed gør Brotorpet Kanoudlejning til det ideelle udgangspunkt for et fantastisk kanoeventyr.

Brotorpet kanoudlejning

Brotorpet kanoudlejning


Lystfiskeri i Immeln

De utallige skær og lavvandede områder gør det svært for både at navigere rundt i søen Immeln. Søen har en gennemsnitlig dybde på 7,2 meter, et areal på 22,4 kvadratkilometer og den ligger 81,1 meter over havets overflade. Der findes et kort der viser dybde og skær mv., som kan købes de steder, der sælger fiskekort. Immeln har masser af store gedder og aborrer. Andre fiskearter i søen er brasen, skalle, suder, alm. helt, ørred og ål. Fangstmetoder: fluefiskeri, spinning, medefiskeri, fiskeri med agn, mv. Der kræves fiskekort til søen. Grundfjeldet består hovedsageligt af forskellige gnejsarter uden væsentlig evne til at kompensere for sur nedbør. Derfor skal der jævnligt tilføres kalk til søen, så den kan opretholde den nødvendige PH-værdi af hensyn til dyre- og plantelivet.

Søens geografi og geologi

Fra den lille by Immeln ved søens sydspids til den nordlige del af søen i Nyteboda er der 20 km. Kystlinjen med alle dens bugter har en længde på 128 km. Immeln blev dannet for omkring 12.000 år siden, da isen smeltede. Søen var tidligere en vigtig transportrute for pramme og skibstrafik. Området omkring Immeln er rig på sjældne stenart sort diabas.

Personlig service

Vores motto er personlig service, og vores mål er, at du som gæst får mest muligt ud af din ferie.
Vi tilbyder dig at leje kanoer, robåde, telt og andet tilbehør.
Velkommen !

Kontakt

Mikael Erlandsson
Tlf. (0046) 733 892 979
E-mail: Brotorpetimmeln@gmail.com
Web: www.brotorpet.se

Brotorpet kanoudlejning