Ödevata - en klimavenlig oase i den smålandske natur

(Annonce)
Ödevata - en oase i den smålandske ødemark
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp
361 92 Emmaboda
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.62212
Longitude : 15.67012
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Hotel og ferielejligheder med natur og bæredygtighed

Naturen er vigtig for os, og vi ønsker at tilbyde vores gæster en klimavenlig oplevelse. Med permakultur på friland og akvaponi (bæredygtig dyrkning uden jord) i vores orangeri producerer vi vores egen mad. Vi ønsker ikke at importere fødevarer, derfor dyrker vi blandt andet vores egne bananer!

Man kan nyde stilheden i skoven, mellem to søer, hilse på vores kæledyr og lade sig inspirere af vores afgrøder og forskellige miljøprojekter. Nyd din økologiske morgenkaffe i æblelunden eller under en bananpalme i vores orangeri, kaldet "Fremtidens Orangeri".

Her kan du vandre, cykle, fiske og tage ud på søen i båd, kano, kajak

På Ödevata kan man vandre, cykle, fiske og tage ud på søen i båd, kano, kajak eller på en brændefyret saunaflåde. Lån en biokulgrill af os eller lav mad i vores udendørskøkken, der blandt andet har en brændefyret pizzaovn.

Hotellet

Vi tilbyder forskellige former for overnatning i vores naturskønne oase. På hotellet bor man i komfortable, skandinavisk indrettede hotelværelser, der alle har eget badeværelse. På hotellet har man adgang til fuldt udstyrede køkkener, og udenfor kan man lave mad i vores fantastiske udendørskøkken. Ödevatas lokaltproducerede morgenmad, der i sig selv er en oplevelse, er altid inkluderet, når man bor på hotellet.


Ödevatas lokaltproducerede morgenmad, der i sig selv er en oplevelse, er altid inkluderet, når man bor på hotellet


Studielejligheder til 3-4 personer

I Axelssons Grønne Længe klarer man sig selv i vores klimavenlige studielejligheder. Længen er bygget af 80 procent genbrugsmaterialer og indrettet smagfuldt med loppemarkedsfund. Når du tager brusebad, sparer vi op til 80 procent energi ved at rense brusevandet.

Alle tre studielejligheder har et stort soveværelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge). Desuden er der et lille soveværelse med en enkeltseng og mulighed for en ekstra seng, hvis det er nødvendigt. I stuen, der har et lille køkken med køleskab, mikroovn, kogeplader og skab med service, fører en dør ud til en stor træterrasse med solrig beliggenhed. Uden for lejligheden har man adgang til et udendørskøkken med brændefyret pizzaovn.Udenfor kan man lave mad i vores fantastiske udendørskøkken


Priser Hotel

Enkeltværelse: Fra 1140 svenske kr. (SEK) pr. nat.
Dobbeltværelse: Fra 1340 SEK pr. nat.
Familieværelse: Fra 1690 SEK pr. nat.
Morgenmad er inkluderet i prisen.

Priser Studielejligheder

Priser fra 1800 SEK pr. nat.

Kontakt

Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp
Tlf. (0046) 471 504 30
E-mail: info@odevata.se
Web: Læs mere om hotellet
Web: Læs mere om studielejlighederne

Vi ønsker ikke at importere fødevarer, derfor dyrker vi blandt andet vores egne bananer i vores orangeri!