Hotell S:t Clemens i Visby

(Annonce)
Hotell S:t Clemens i Visby
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotell S:t Clemens
Smedjegatan 3
621 55 Visby
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.64299
Longitude : 18.29588
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Hotel i Visbys gamle bydel

Det 3-stjernede Hotell S:t Clemens er beliggende i Visbys gamle bydel med smalle krogede gader og ved siden af en af Visbys mange kirkeruiner, St:Clement, fra middelalderen. Hotellet er fordelt på fem byhuse, hvoraf de ældste er opført i 1600-tallet. Husene er forbundet af to hyggelige gårdhaver. Fra hotellet er der en kort gåtur til Stora Torget med et stort udvalg af restauranter og caféer.

Værelserne

Hotellet har 32 individuelt indrettede værelser, som er forskellige i størrelse og design. Alle værelser har brusebad, toilet, tv, radio og trådløst internet (Wi-Fi).

Hver morgen kan du nyde hotellets KRAV-mærkede (dvs. økologiske) buffet, hvor udbuddet varierer efter årstiden.

Dobbeltværelse på Hotell S:t Clemens i Visby

Dobbeltværelse på Hotell S:t Clemens i Visby


Seværdigheder i Visby

Visbys gamle bydel er kendt for sine små krogede middelaldergader, de mange kirker og så naturligvis den imponerende 3,4 km lange bymur, som har sat byen på UNESCO's liste over verdensarv. Byens spændende historie kan man opleve på Gotlands Museum Fornsalen, som bl.a. fortæller om byens storhedstid i den tidlige middelalder. Besøg også de mange kirker i byen, læg vejen forbi den smukke botaniske have eller slap af på byens små caféer og spisesteder. Læs mere om Visby - Verdensarv på Gotland.

Priser fra ca.

750 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotell S:t Clemens i Visby bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Visby


Om Hotell S:t Clemens i Visby

Hotell S:t Clemens har 32 røgfrie værelser med eget badeværelse og gratis Wi-Fi. Desuden har hotellet terrasse og mulighed for parkering ved hotellet mod betaling.

Hotell S:t Clemens' gårdhave