Clarion Hotel Wisby - Gotland

(Annonce)
Clarion Hotel Wisby - Gotland
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Clarion Hotel Wisby
Strandgatan 6
621 57 Visby
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.63843
Longitude : 18.29077
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet hotel i Visbys gamle bydel

Det 4-stjernede Clarion Hotel Wisby er beliggende i Visbys gamle bydel inden for ringmuren med smalle, krogede gader. Fra hotellet er der en kort gåtur til Stora Torget med et stort udvalg af restauranter og caféer.

Værelserne

Hotellet har 212 værelser i forskellige kategorier. Alle værelser har eget badeværelse. Hotellets morgenmads- og frokostrestaurant Kaptenshuset tilbyder god mad og drikke i et smukt, historisk miljø.

Dobbeltværelse på Clarion Hotel Wisby i Visby
Du kan vælge mellem forskellige typer værelser inde på siden, hvor du booker

Dobbeltværelse på Clarion Hotel Wisby i Visby


Seværdigheder i Visby

Visbys gamle bydel er kendt for sine små krogede middelaldergader, de mange kirker og så naturligvis den imponerende 3,4 km lange bymur, som har sat byen på UNESCO's liste over verdensarv. Byens spændende historie kan man opleve på Gotlands Museum Fornsalen, som bl.a. fortæller om byens storhedstid i den tidlige middelalder. Besøg også de mange kirker i byen, læg vejen forbi den smukke botaniske have eller slap af på byens små caféer og spisesteder. Læs mere om Visby - Verdensarv på Gotland.

Priser fra ca.

1000 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Clarion Hotel Wisby i Visby bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Visby


Om Clarion Hotel Wisby

Clarion Hotel Wisby har 212 røgfrie værelser med eget badeværelse. Hotellet har gratis Wi-Fi, sauna, indendørs pool, elevatorer, terrasse, have og restaurant.

Restaurant på Clarion Hotel Wisby i Visby