Emporia - shopping i Malmø

Siden er publiceret / opdateret: 22. januar 2024
Maksimér
Kort over sydsverige
Åbningstider
Åbningstider 2024:
Se Emporias eget website under Links.
AdresseAdresse Adresse
Emporia
Hyllie Boulevard 19
215 32 Malmø
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.5635
Longitude : 12.9747
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Shoppingcenteret Emporia
Indkøbscentret har to hovedindgange, der begge er maritimt inspireret, den ene af rav (Bärnstensentréen), den anden af bølger og vand (Havsentréen)


Et af Skandinaviens største shoppingcentre

I den nye bydel Hyllie i den sydlige del af Malmø finder man det elegante shoppingcenter Emporia i tre etager. Emporia er et af Skandinaviens største shoppingcentre og er beliggende lige ved Hyllie station nogle få minutter i tog fra Malmø Centrum og blot ca. 25 minutter i tog fra København H. og 13 minutter fra Kastrup.

Et bredt udbud af butikker

Emporia har et bredt udbud af butikker med alt fra de velkendte tøjbutikker til mindre butikker med eksklusive mærker. Her er ca. 150 butikker foruden et bredt udvalg af caféer, restauranter mv. fordelt på 70.000 kvadratmeter. Her finder du butikker med tøj og mode, helse og skønhed, boligindretning, legetøj, sport og fritid, data og elektronik mv. Det store butiksudbud matches af et stort udbud af mad og drikke. Bl.a. har shoppingcentret seks restauranter med plads til i alt 600 gæster.

Afgift på P-pladser

Emporia har 3200 P-pladser, dog med en P-afgift på 8 kr. pr. halve time.

SE OGSÅ

- Malmø: Seværdigheder, oplevelser og overnatning
- Väla Shoppingcenter i Helsingborg: Modetøj, helse, boligindretning

Emporia i Malmø


Miljøvenligt shoppingcenter

Emporia er Sveriges første miljøcertificerede shoppingcenter. I praksis betyder det, at selve byggeriet lever op til nogle internationale standarder for energiforbrug, vandforbrug, sundhed og trivsel, mv.

Shoppingcenterets grønne tag med de hængende planter bidrager til at dæmpe støjen, men først og fremmest giver det en særlig æstetisk oplevelse.