Bo direkte ud til skøn bade- og fiskesø i nyrenoveret hus for den store familie

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Vägla 1
343 96 Hallaryd
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.47714
Longitude : 13.81334
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Lej feriehus direkte ud til skøn bade- og fiskesø i Sverige


Hus på egen søgrund med vand til tre sider

Hop i vandet direkte fra grunden eller sejl i kajak til skøn sandstrand på den anden side af søen. Huset er perfekt til ferie for flere generationer. Ideelt til fiskeri, badning og naturoplevelser. Kæledyr er velkomne. Inkl. alle faciliteter samt robåd.

Huset ligger i Vägla i det sydlige Småland - med kun få meter til en stor bade- og fiskesø (med særdeles godt fiskeri af bl.a. ørred, gedde og aborre). Vägla er en idyllisk, lille bygd midt i de svenske skove og ca. 100 km fra Helsingborg. Huset ligger ugenert på egen søgrund med vand til tre sider!

Søudsigt fra terrassen

Huset er på 195 kvm, helårsisoleret og renoveret i 2017


Naturen byder på bl.a. ynglende fiskeørn, elg, harer og vildsvin. Der er kun 15 km til Markaryd med gode indkøbsmuligheder, bowling og svømmehal. Og 30 km til Älmhult hvor man bl.a. finder verdens første IKEA med en exceptionel god brunch til en meget rimelig pris.

Hus til 10 personer (8 voksne + 2 børn)

Huset er på 195 kvm, helårsisoleret og renoveret i 2017. Det har 5 soveværelser, 3 badeværelser, 2 opholdsstuer og et stort åbent køkken-alrum med adgang til stor terrasse mod søen. Der er søudsigt fra stort set alle rum. I huset er alle faciliteter bl.a. Internet, køl/frys, ovn med induktion, mikrobølgeovn, DVD-afspiller, flere terrasser med havemøbler og grill mm. Til huset hører også en robåd som søsættes direkte fra haven. Grunden er indhegnet med åbning mod søen og indeholder sø-terrasse i lærketræ, sandkasse, gyngestativ, hængekøje og bålsted. Kæledyr er velkomne!

Husets køkken

Søudsigt fra husets opholdsstue


Pris

6000 DKK pr. uge i lavsæsonen.
13.800 DKK pr. uge i højsæsonen.
Prisen er inkl. Internet og robåd. El afregnes separat til 3 DKK pr. kWh (huset opvarmes med fuldautomatisk jordvarmeanlæg).

Kontakt udlejer

Malou Larsen
Telefon: (0045) 27 52 60 57
E-mail: info@svenskidyl.nu
Hvis du sender en mail, så angiv at du skriver angående Købmandsgården.

Se hvornår huset er ledigt

www.svenskidyl.nu. Her kan du også se mange flere billeder.

Båd ved søen