Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Kanotur for 3 tøser

Denne side er blevet vist 3775 gange

Vi er tre piger, der drager til Sverige i uge 31 for at tage på kanotur. Vi tænker vi vil ro 4-6 dage. Vi har alle prøvet at sejle i kano flere gange før, men er ikke eksperter, så ruten skal ikke være alt for svær. Samtidig vil vi gerne møde andre unge mennesker og se en masse smuk natur. Er der nogle der har forslag til en rute, der vil være god for os?

MVH Trine

Svar på indlægget

Hej Trine. Vi er 4 drenge som også skal på kanotur i Sverige. Så ville høre om i havde fundet ud af noget? kan se dit indlæg er et par dage gammelt, så måske ved du allerede hvilken rute der er god? Vi søger nogenlunde det samme som jer, få set noget natur, og samtidig møde nye unge mennesker, vi håber lidt på at denne kombination kan lykkes ;)
Hej Trine.
Jeg tror at jag kan hjelpe jer til en riktig fin vildmarkstur der i kan få jeres önsker upfyllt. Har väret i kano branchen siden 1956 og er heltids vildmarks og kano mand.
Kik på vores hjemmeside www.nordkanot.se oh gerne også på vores blogg så er du lidt av vores äventyr.
www.nordkanot.se
Hej Preben,

Vi er to fyre som leder efter en lignende tur, og hvis vi kunne slutte (eller starte, men det forestiller jeg mig bliver sværere) i nærheden af Oskarshamn, ville det være perfekt - kan du anbefale os en rute?
Hej Benjamin du kan skrive til Preben her og de svare mail flere gange om dagen, canoes@swipnet.se

Vi tager selv op til dem her d. 19/7 og vi glæder os helt vildt
Hej, Prebens Nordkanot ligger oppe i Värmland og det er meeget langt fra Oskarshamn. Hvis I vil slutte i nærheden af Oskarshamn kan I prøve Emån - Solgenån http://www.sydsverige.dk/?pageID=646
Hej Anders. Nej, vi har ikke fundet ud af noget - jeg synes det er svært at finde et sted, hvor de har forslag til kanoruter. Men kigger stadig omkring - du må endelig også sige til hvis i bliver klogere:)

Hej Preben. Tak for det.. :) Men synes umiddelbart ikke jeg kan se at i har et forslag til ruter på jeres hjemmeside og må desværre indrømme at jeg er ret så dårlig til at forstå svensk, så får ikke så meget ud af hjemmesiden, andet en en prisliste på kanoleje, men har kigget mig lidt omkring :)
Hej Trine.

Jeg kan se det er et stykke tid siden du har skrevet, men hvis i ikke har fundet noget endnu, kan jeg anbefale følgende tur, på dsamme hjemmeside peter linker til: http://www.sydsverige.dk/?pageID=463. Vi er nogle drenge der skal afsted i uge 33. Vi starter torsdag morgen ved Kattesjön og regner med at være ved vejs ende (Osby) om søndag på et eller andet tidspunkt. Det er vidst nogen lunde det samme i leder efter. Der er et par svære steder, men der skulle være mulighed for at hive kanoen op ad vandet og trække den. Vi napper nok et hjul med til dyret.

Håber det kan bruges, hvis i ikke har fundet noget endnu :) i er naturligvis også velkomne til at padle med, hvis i ombestemmer jer med hensyn til tidspunktet. Anywho, så håber jeg i får en god tur :)
Bemærk! Dele af Helgeåen er forbudt at sejle på pga. uheld ved Hestberga kraftwærk.
Tjek http://www.osbyturism.se/ se under Aktiv, og under kanotpaddling [LINK VIRKER IKKE].

Med anledning av dammolyckan vid Hästberga Kraftverk är paddling mellan Visseltofta kanotplats och Skeingesjön förbjuden. På denna sträcka råder mycket starka strömmar och stora stenar sticker upp i farvattnet.

Paddling på Helgeå från Kornberga till Visseltofta och från Skeingesjön till Osbysjön är paddlingsbar.

Svar på indlægget