Nybegynder familie

Denne side er blevet vist 4131 gange

Tjena,
Vi er en familie på 4 (børn 10 og 12 år), som ikke har nogen erfaring med vandring. Vi forestiller os, at vi kan bo på en camping plads i nærheden af nogle vandrerute man kan gå på en dag eller med en enkelt overnatning. Findes der nogle camping pladser, der ligger specielt godt for dette formål i Skåne/sydsverige?

På forhånd tak,

Jesper Enggaard

Svar på indlægget

Hej Jesper
I kan fx tage til Kullen. I kan enten benytte de afmærkede ruter langs kysten (se fx http://www.sydsverige.dk/?pageID=285), eller I kan prøve en kombination af vandring på afmærkede og ikke-afmærkede ruter på Kullen:

Den svenske vandrer Karin Hoffmann har bl.a. skrevet en guidebog om \"rundvandringer\" langs Skånes kyst. Bogen beskriver 28 vandreruter langs kysten, hver på ca. 5-15 km. Det geniale er, at alle ruterne går i ring, så man ikke behøver at tilbagelægge den samme strækning to gange. I løbet af foråret vil vi sammen med Karin lægge info om tre Kullen-ruter på sydsverige.dk. Ruterne er hhv. 7, 9 og 12 km lange. Den ene rute går ved Mölle, den anden på vestkysten af Kullen og den tredje på østkysten. Man vil dels følge de afmærkede ruter langs kysten, dels gå på stier, der ikke er afmærket. Overnatning kan foregå på First Camp Mölle ca. 2,5 km syd-øst for Mölle. Hvis I ikke kan vente på vores beskrivelse af ruterne, kan I evt. få fat i Karins bog. Den er på svensk og hedder \"rundvandringar Skånes Kust\", 2008.
Vh Steen
Tak for dit svar, Steen. Helt perfekt! :O)

Svar på indlægget