31 km rundvandring i Nordøstskåne - skriv dine kommentarer her

Denne side er blevet vist 6770 gange

Her kan du skrive spørgsmål til og gerne dine erfaringer med vandreruten, hvor man undervejs skal over en kanal. Giv dine gode råd videre til andre her i debatten.

Læs om ruten https://www.sydsverige.dk/?pageID=1178

Svar på indlægget

superfed tur. Gode søer at bade i undervejs og flere fine shelters. Kan fint tages på weekend og hvis man har speederen i bund på 1½ dag. Det er nødvendigt at downloade kort og det kan bruges selvom man ikke har iphone, bare start med at downloade appen gpx-viewer
Hultet är en privat plats som tillhör Snapphane scoutdistrikt. Vi är INTE intresserade av att det hela tiden kommer folk och hämtar vatten eller stannar över natten på vårt område.
Vi har inte tillfrågats av denna websida att finnas med och skulle helst vilja att det som finns om Hultet raderas omgående. Grindarna är nu låsta och vattnet kommer att hållas avstängt när det inte är någon där.
Hej Snapphane Scoutdistrikt

Tack för ert bidrag i debatten. Vi respekterar självklart att Hultet scoutlägerplats är en privat plats och har därför tagit bort informationen i vår artikel (och GPX-fil) att man kan hämta vatten på platsen och övernatta i tält. När vi vandrade i området pratade vi med några lokala invånare som berättade att scouterna använder platsen på sommaren, men att andra får använda platsen för att övernatta i tält på våren och hösten. Denna information var tydligen inte korrekt.

***

Hej Snapphane Scoutdistrikt

Tak for jeres indlæg i debatten. Vi respekterer naturligvis, at Hultet spejderlejrplads er en privat plads, og har derfor fjernet oplysningerne i vores artikel (og GPX-fil) om, at man han hente vand på pladsen og overnatte i telt. Da vi vandrede i området talte vi med et par lokale beboere, som fortalte, at pladsen benyttes af spejdere om sommeren, men at andre gerne må benytte pladsen til at overnatte i telt forår og efterår. De oplysninger var åbenbart ikke korrekte.
Hej med jer, hvordan kommer man nemmest til starten af denne rute med offentlig transport fra Danmark?

Mvh Jeppe
Hej Jeppe

Du går ind på den svenske "Rejseplanen" - se linket på vores side https://www.sydsverige.dk/?pageID=446

Hvis du vil indlede turen i Örnanäs, skal du af på landevejen mellem Sibbhult i syd og Lönsboda i nord. Skriv fx "Fra Köpenhamn" og "Till Sibbhult" inde i Rejseplanen. Kør derefter fra Sibbhult till Lönsboda for at komme videre op til Örnanäs. Og så skal du bare af ved Örnanäs. Den anden mulighed er at indlede turen i Breanäs. Rejseplanen vil foreslå forskellige afgange sammensat af tog og bus.
Hej igen! Tak for sidste svar. Nu er vi dog blevet i tvivl om vi overhovedet kan tage afsted da vejromstændighederne har ændret sig markant. Har I nogen ide om, hvordan det ser ud rundt på ruten? Det ville være en skam hvis søen eksempelvis var 2m øget i sin radius.

Det kunne være rart med en lille status. Vi har planlagt at tage afsted d. 16 august.

Mvh :)
Vi overvejede at tage turen her 14-18 dec, men spekulerede på hvor meget sne der er - skal man have ski på, eller kan man klare det med vandrestøvler?
vh Emil

Svar på indlægget