resevere plads

Denne side er blevet vist 6431 gange

hej alle. vi er en lille fam. på 4 med 2 børn på 4 og 6 der overvejer en tur til pippiland og så ville jeg bare høre om det er nødvendigt at bestille en hytte i forvejen el. om man kan regne med at der er ledige pladser?
evt. foreslag til hvor man skal overnatte.

Mvh. Simon

Svar på indlægget

Hej Simon ... I skal i høj grad reservere plads, hvis det er i fereperioden. Vi var naive og troede,at det satens gik, vi i juli 209 skulle besøge denne fantastiske verden. Vi var 2 voksne og 1 barn og kun fordi,der kom et afbud på en lejllighed nat 2 og campingpladsen den den første nat tryllede en fastlægger campingvogn til rådighed, lykkedes det. Spar jer selv for de frustrationr og book i forvejen - det er FED oplevelse for både store og små - glæde jer .... og 2 dage var for os helt perfekt :)
Mange tak for tippet.. lige et spørgsmål mere, Astrid lindgrens verden og pippiland det er da 2 forskællige steder er det ik? ligger de langt fra hinanden? for vores pige er nok mest til pippi og drengen heller nok mest til emil.
Nogen kalder også Astrid Lindgrens Verden (ALV) for Pippiland. Andre mener Sverige som sådan, når de siger pippiland.. Læs om ALV http://www.sydsverige.dk/?pageID=105

Svar på indlægget