fisketur/overlevelses tur

Denne side er blevet vist 6178 gange

vi er 5 guttter som har aftalt at vi skal et smut til sverige og fiske og leve lidt primitivt i en forlænget weekend og bo i shelter med bålmad osv,

men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvor sheltersne ligger henne, jeg kan ikke finde noget kort over dem, så håbede lidt på nogle af jer kunne anbefale et sted, med godt geddefiskeri/ørred og så hvor der er en shelter lige ved helst ikke længere end 200km fra kbh, håber nogle kan hjælpe mig :)

på forhånd tak nicki.

Svar på indlægget

Hej Nicki
Et godt sted er Fridafors.Her løber Mörum elven igennem og der er store søer med store gedder og store aborre men vi har ikke fanget ørred der,men de er der.Det er ca. 10 år siden vi har været der,men jeg vil tro der i mellemtiden er opført shelders.Der ligger noget gammelt industri hvor der er godt og fiske og højere oppe en stor sø hvor vi fangede flere store abbore på omkring 1 kilo stykket.Gedder på 5 kilo er almindelige.Alternativet er selve Mörum by,men det koster og det er slet ikke sikkert man fanger en skid og der er masser af lystfiskere.
Håber det er en hjælp.Prøv evt. Fridafors hjemme side eller Olofström og Tingsryd,det er i samme område.Og husk:smid ikke døde gedder væk,lokalbefolkningen er vilde med dem.
Venlig Hilsen Jan

janvilli@msn.com
Hej Nicki
Der findes desværre ikke nogen samlet oversigt eller site med alle shelters i sverige. Der er shelters på de fleste vandreruter, men hvad der ellers er og hvor de ligger er et godt spørgsmål. Shelter hedder vindskydd på svensk, så du må prøve at google dig frem til noget. Du kan også prøve at søge efter övernattningsstugor.
Du kan også starte med at finde et fiskevand til gedde og derefter se om du kan finde shelter i området. Den her side er ret god: [LINKET VIRKER IKKE: SIDEN ER FLYTTET ELLER FJERNET]
og viser alle fiskepladser. Klik på et område og så dukker alle fiskepladserne op og med tlf-numre til folk der måske ved om der er et shelter i området.. Held og lykke.
tak for de hurtige svar ! det var da super fedt, jeg har tjekket den hjemme side du sendte peter, og faldt så over Ivösjön det er ligesom en stor ø ude i en kæmpe sø ! er der nogle af jer som har fisket der, og der må da være shelters rundt omkring tror i ikke ? :)
Hej Nicki
Har du set vores side om fiskeri i Ivösjön: http://www.sydsverige.dk/?pageID=389 ?
Rundt om søen og på øerne ude i søen ligger der en del sheltere.

På den her side kan du se sheltere i den nordøstlige del af søen:
[LINKET VIRKER IKKE: SIDEN ER FLYTTET ELLER FJERNET]

Ellers kan du sende en mail til Håkan Lorentzson. Han har en kanoudlejning ved søen og kender alle shelterpladserne tror jeg. Lejrpladserne (med eller uden shelter) er især forbeholdt kanopadlerne, så måske skal I betale for at bruge dem, hvis I skal fiske, men det ved Håkan. Hans mail er info@wetlandi.se
så har jeg sendt håkan en mail, så må vi se hvad han siger :) tak for det :)

Er der ellers andre steder i ville kunne anbefale, som sagt er det vigtigste at stedet vi fisker har en skøn natur, og så en masse fisk selvfølgelig :D
Hvis i vil köre lidt lengre til riktig vildmark å kik på www.nordkanot.se
Hej Nicki, vi står for at skulle på tur lige som jer i 2014, hvad endte det med? tog i til Ivø eller ?? hvad med shelters/vindskydd
Jeps vi tog til ivø, vi fandt ingen shelter men vi havde telt osv med, så det betød ikke spor! Vi fandt bare et sted ud til søen og slå lejr og så lejede vi både osv på campingpladsen :)
Tak for det hurtige svar, var det vildmark nok og fangede i noget???
Vi fandt et ret godt sted med bålsted og badebro og det hele :) men vi fangede absolut ingenting det var rigtig sløjt! Tror vandet var for varmt !

Svar på indlægget