Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Pris for at campere i Sverige

Denne side er blevet vist 11889 gange

Hvordan er prisnivoet på camping i Sverige i forhold til fx Danmark. Er det dyrere, billigere eller det samme?

Svar på indlægget

Hej Karina
Priserne på de svenske campingpladser svinger fra omkring 120 svenske til typisk 280 svenske kr. (eller mere) pr. nat for en campingvogn eller et telt i højsæsonen. Jeg vil skyde på, at gennemsnitsprisen er omkring 170 svenske kr. pr. nat i højsæsonen for en standardcampingplads, men der er store regionale forskelle. Det er normalt dyrere at campere ved kysterne og populære badestrande end inde i landet. 170 svenske svarer pt. til 115 danske ved en kurs på 0,68. Jeg kender ikke prisniveauet i DK, men går ud fra, at der er noget højere... Er der nogen der kender de danske campingpriser?
Vh Steen
Hejsa.
Mon ikke prisneveuet i Danmark stort set er det samme som du nævner i SV kroner, blot i DK kroner her i landet, men også dyrere ved kysterne. Man kan også finde noget som ikke er så dyrt, hvis man ikke har behov for ret meget mere end strøm, vand, sanitetsbygninger, men alligevel udmærkede campingpladser.
De priser du nævner er det over hele Sverige??
MVH: Ingrid.
Hej Ingrid
Du spørger, om de priser jeg nævner, er over hele Sverige: Ja.
I Skåne ligger gennemsnitsprisen (2009) pr. telt eller campingvogn på ca. 180 SEK pr. nat i højsæsonen. I Småland er prisen ca. 165 SEK. I Dalarna i Midtsverige er prisen ca. 160 SEK og helt i nord i Västerbotten er prisen ca. 170 SEK. Det er som sagt gennemsnitspriser i områderne. I Sverige betaler man pr. telt eller campingvogn og ikke pr. person. Det er jo en fordel for fx familier, der er mange i samme telt eller campingvogn.

Ovenstående eksempler er for SCR-campingpladser, dvs. pladser der er medlem af Sveriges Camping & Stugföretagares Riksorganisation.
Derudover er der alle de private pladser. Der er links til både SCR-pladserne og de andre pladser på vores side om at campere i Sverige:
http://www.sydsverige.dk/?pageID=372
Vh Steen
Hvis I er nogle stykker og fx ikke "kun" to er der altid mest at spare - udover kursen i Sverige - for mange steder betaler man pr. vogn - så er man en familie - vil det altid være meget billigere i Sverige. En overnatning i DK er ikke billig - der er noget dyrre end Sverige - ihvertfald med mere end 2-3 personer er min erfaring

Samtidig er der jo "alle-mands-retten" så man kan overnatte faktisk gratis eller super billigt mange steder. Google evt. camping - så får du nogle gode link på de forskellige muligheder

Svar på indlægget