Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Udvandrenes Hus

Denne side er blevet vist 3085 gange

Er netop vendt hjem fra ferie ved Bolmen.
VED godt, at musser i DK normalt er lukkede om mandagen, men....
jeg havde anskaffet mig en rosværdig bog " Småland og Øland" af Ole Andersen (Gadsnatur guide - men desværre udgaet af forlaget).
Heri stod, der var åbent året rundt i Udvandrenes hus, hvorfor vi frejdigt kørte til Vâxjô i mandags ( d. 9. aug. 2010) - blot for at komme til et lukket museum ( var der omkr. middagstid). Nu er jeg så vendt hjem til mit hus med både el og netadgang- og ser til min undren, at man også her annoncerer med åbent hver dag - også i august.
Dette stemmer altså ikke overens med det faktuelle!
Er der mon en forklaring, der kan trøste mig lidt???
Ruth Højmark
Vi valgte dette tidspunkt for et planlagt museumsbesøg, fordi det små-regnede! Nu må de "billeder, Moberg har skabt i min fantasi, stå "alene".

Svar på indlægget

Hej Ruth
Jeg beklager, at åbningstiderne på vores side om Udvandrenes Hus var forkert. Nu er det rettet. Hvert år omkring januar opdaterer vi alle informationerne om åbningstider på sydsverige.dk. Men desværre ændrer enkelte museer deres åbningstider i løbet af sæsonen.

Redaktionen på sydsverige.dk besøgte Udvandrenes Hus for ca. 14 dage siden og så den spændende udstilling Drømmen om Amerika. Så inden længe opdaterer vi nok siden om museet (http://www.sydsverige.dk/?pageID=42) med lidt friske billeder og lidt mere tekst.
Fint, det er blevet rette. Så kommer andre jo ikke i samme situation. Jeres side er ganske informativ og god, så.... TAK for jeres udmærkede arbejde.
MVH
Ruth Højmark
Kiggede lige på jeres hjemmeside- og undrer mig over, at der ikke er åbent om søndagen. Kan det nu passe???
MVH
Ruth Højmark
Udvandrenes Hus skriver følgende:
Öppettider 2010
Tisdag-lördag 11-16.
Så den er god nok.
Undskyld min mistro, men syntes, det lød usandsynligt, at der ikke var åbent om søndagen. Ikke mere "vrøvl" med mig! MVH
Ruth

Svar på indlægget