Immelns Kanocenter – kun to timer fra København

(Annonce)
Immelns Kanocenter
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Immelns Kanotcenter
Gamla Byvägen 1
289 73 Immeln
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.206
Longitude : 14.2501
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Immelns Kanocenter er et meget populært sted at starte, hvis man vil ud i Sveriges sydligste vildmark. Kanocenteret ejes af parret Linda og Jon Marin, og de hjælper jer gerne med at planlægge en god kanotur. De taler både svensk, dansk og engelsk.

Et populært kanoområde i Skåne med klipper og klart vand

Søområdet Immeln – Filkesjön – Raslången - Halen er et meget populært område, da naturen her ligner noget, man skal meget længere nordpå for at finde. Her kan I opleve en smuk natur og få ladt batterierne op.

Å eller sø?

Hos os padler man på langstrakte søer med mere end 200 øer.

Området er meget populært og meget mere sikkert end at padle på svenske åer. En å i Sverige er ofte uforudsigelig, hurtigløbende og fuld af farlige sten. En kombination der hurtig kan få store konsekvenser. Ikke som en stille dansk å med sandbund som mange er vandt til fra Susåen eller Gudenåen.

Lej kanoen hos Immelns kanoudlejning, Sverige


Sverige sydligste vildmark

Søen Immeln regnes for at være blandt Sveriges bedste kanosøer, og for danskere er den helt perfekt, da afstanden til København er mindre end 2 timer. Immeln er den største sø i søområdet, og den er unik på mange måder. Med hundredvis af øer, rent søvand og en skærgårdslignende natur kan man fra sin kano opleve Sydsveriges eneste vildmark. At sidde i kanoen og glide stille gennem vandet er både afslappende og en stor naturoplevelse. Under jeres besøg i vildmarken vil I kunne opleve et usædvanligt rigt dyreliv. I kommer forbi klipperige øer og gennem snævre passager i et historisk landskab, hvor man selv i dag kan se spor fra spaphanetiden på 1600-tallet.

Overnatningspladser

Som noget helt unikt må man på Immeln overnatte på alle øerne og dem er der mange af! Ca. 200 af søens mere end 300 øer er egnede til at slå lejr på. I området findes også permanente overnatningspladser med shelter, toiletter og bålpladser. Alle pladserne ligger ud til søen, så tag gerne en fiskestang med og fang jeres egen aftensmad. Uanset hvor længe, I vil bruge i området, kan vi hjælpe jer med at planlægge en tur, der passer til jeres ønsker.

Butik med det meste

Det er let at padle på søerne og vi har en butik med alt grej I skal bruge.

Immelns kanoudlejning, Sverige


Priser

Du finder alle priser på vores eget website, se linket herunder.

Kontakt

Linda og Jon Marin
Svensk nummer: (0046) 44 961 00 (Vi taler dansk)
Dansk nummer: (0045) 41 27 21 41 (Vi taler dansk)
E-mail: info@immeln.camp
Web: www.immeln.camp