Bläsinge Gård camping ved Kullen

(Annonce)
Bläsinge Gårds camping ligger nær havet og omgivet af vinmarker
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Bläsinge Gård
Gamla Södåkravägen 127
263 92 Jonstrup
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.2378
Longitude : 12.6557
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Camping nær havet, omgivet af vinmarker, skøn natur, mv.

Midt i smukke Kullabygden, nær havet, naturskønne vandreområder, vinmarker, gode golfbaner og mulighed for bjergbestigning, etc. ligger Bläsinge Gård camping og vandrehjem. Bläsinge Gård er beliggende i den sydlige del af Kullahalvøen nær den lille by Jonstorp.

Åbningstider

Bläsinge Gård camping har åbent hele året, men i ydersæsonen skal du ringe eller sende en mail inden din ankomst for at forbooke.

Om campingen

Den hyggelige camping er beliggende på den smukke Bläsinge gård. Campingen har 20 el-pladser på græs og 10 el-pladser på grus. Udover dette har vi store og dejlige arealer til telte. Du har adgang til en enkel servicebygning med bad og toilet. En udendørs vask er tilgængelig til opvask, men vi har ikke et køkken. I højsæsonen kan morgenmad købes på gården. Cykler kan lejes.

Der er som regel stille og roligt på Bläsinge Gård Camping. Hvis vi ikke er der, når du ankommer, så kig forbi "Velkommen"-skiltet for mere information.

Ca. 20 lørdage om året bliver der arrangeret bryllupsfester på Bläsinge Gård. Nogle campister opfatter det som forstyrrende, andre synes bare det er hyggeligt. Læs mere om Bläsinge Gård Vandrehjem.

Bläsinge Gård Camping ved Kullen

Bläsinge Gård Camping ved Kullen

Bläsinge Gård Camping ved Kullen


Priser

Vores priser varierer afhængigt af sæsonen. Vi har normalt lavere priser end de større etablerede campingpladser. Gå til "Booking" på vores eget website for at se priser - linket herunder - eller send en mail eller ring for at booke plads på campingen.

Kontakt

Kontakt os på e-mail info@jonstorp.com
eller ring (0046) 42 121 413
Web: www.jonstorp.com/camping
Priser og booking: www.jonstorp.com/boka
Facebook: www.facebook.com/jonstorp

Bläsinge Gård Camping ved Kullen