Best Western Hotel Corallen i Oskarshamn

(Annonce)

Best Western Hotel Corallen i Oskarshamn
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Best Western Hotel Corallen
Gröndalsgatan 35
572 35 Oskarshamn
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.2617
Longitude : 16.4805
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet hotel med fantastisk beliggenhed

På den smukke kyststrækning mellem Kalmar og Västervik ligger Oskarshamn med Best Western Hotel Corallen. Hotellet har en fantastisk beliggenhed ved havet med en vidunderlig udsigt over Østersøen og nationalparken Blå Jungfrun. Det eneste, der kan komme til at vække dig om morgenen, er lyden af små fiskerbåde, der tøffer ud. Fra hotellet er der blot to km til Oskarshamns centrum.

Forkælelse til kroppen

På Hotel Corallen kan du fx nyde en gang afslappende sauna i den indendørs relax-afdeling. Desuden har hotellet en stor udendørs swimmingpool.

Fra Best Western Hotel Corallen er der smuk udsigt over havet
Hotellet har en fantastisk beliggenhed ved havet med en vidunderlig udsigt over Østersøen

Best Western Hotel Corallen
Hotellet har 75 moderne og delvis nyrenoverede værelser


Restauranten

Restauranten har åbent alle dage og er meget kendt for sin gode mad. Her kan du få alt, lige fra den store morgenmadsbuffet til frokostbuffet, bistromenuer og à la carte-retter.

Best Western Hotel Corallen i Oskarshamn, Sverige


Oplev Oskarshamn og Småland

Oskarshamn ligger ikke langt fra skærgården, velkendte golfbaner og det smålandske Glasrige (Glasriket). Fra Oskarshamn er der færge til Visby på Gotland. Vimmerby og Astrid Lindgrens Verden ligger blot 70 km borte.

Oskarshamn blev grundlagt i 1856 og har i dag ca 26.300 indbyggere. Den berømte træskærer ”Döderhultarn” Axel Petersson kommer herfra, og hans værker kan opleves på Döderhultarmuseet i byen. Fra Oskarshamn er der færge til Gotland.

Priser fra ca.

700 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Best Western Hotel Corallen bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Oskarshamn


Om Best Western Hotel Corallen i Oskarshamn

Hotellet har 75 moderne værelser med eget badeværelse, restaurant, elevatorer, sauna, Wi-Fi på fællesområderne og gratis parkering. Hele hotellet er røgfrit.