Hotel Ästad Vingård ved Tvååker i Halland

Ästad Vingård ved Tvååkeri Halland
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Ästad Vingård
Ästad 10
432 77 Tvååker
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.06295
Longitude : 12.55646
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Hotel og vingård med 15000 vinstokke

3-stjernede Ästad Vingård er en af Sveriges største vingårde. Gården er beliggende nær naturreservatet Byaberget-Holma omgivet af et bølgende, økologisk landbrugslandskab. Vingården har selv omkring 50 hektar jord og lige så meget eng- og græsningsmark foruden 15 000 vinstokke.

Fra at være 100 procent landbrug blev gården i 90erne langsomt omdannet til at tage imod turister: Det gamle hønsehus blev café, stalden blev omdannet til overnatning. Siden blev der bygget spa-afdeling, og vinproduktionen er gårdens seneste satsning.

Værelserne

Hotellet breder sig over et større område med hytter og værelser fordelt rundt i landskabet. Ästad Vingård har hyggelige værelser med bad og toilet, tv og Wi-Fi. Vælg værelsestype inden på bookingsiden.

Hotelophold på Ästad Vingård

Hotelophold på Ästad Vingård

Hotelophold på Ästad Vingård


Hotellets spa

Hotellet spa består af forskellige bade- og saunaområder, hvor du kan slappe af med både varme og forfriskende bade eller tør eller tropisk dampende sauna. Når du booker (orange knap nederst på siden) kan du se, om spa er inkluderet i værelsesprisen. Hvis det ikke fremgår, at spa er inkluderet, kan du købe spa-adgang på hotellet ved ankomst for 345 kr. per person.

Oplevelser nær hotellet

Shopping i Gekås Ullared (16 km)
Cykelruten Kattegattleden
Falkenberg (23 km)
Varberg (24 km)

Priser fra ca.

900 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Ästad Vingård bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning herOm Ästad Vingård

Hotellet har restaurant med bl.a. glutenfri og vegetarisk mad hvis det ønskes, terrasse, Wi-Fi, sauna, jacuzzi og gratis parkering.

Hotelophold på Ästad Vingård