Malmø Kunsthal

(Svensk: Malmö Konsthall)

Malmø Kunsthal

Foto: www.imagebank.sweden.se © Miriam Preis

Siden er publiceret / opdateret: 9. januar 2020
Maksimér
Kort over sydsverige
Åbningstider
Åbningstider 2020:
Dagligt 11-17, onsdag dog 11-21.
Bemærk, at når udstillingerne skifter, er der kun åbent i restaurant og boghandel, og åbningstiderne er ændret. Se aktuelle åbningstider og evt. åbningstider på helligdage på Malmø Kunsthals egen webside.
AdresseAdresse Adresse
Malmø Konsthall
S:t Johannesgatan 7
205 80 Malmö
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.5953
Longitude : 12.9988
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Flotte udstillingsrum

Malmø Kunsthal ved togstationen Triangeln ca. 1,5 km syd for Centralstationen, er et af Europas største udstillingsrum til moderne kunst. Udvendigt er kunsthallen en halvtrist betonbygning, men indenfor er den måske Nordens flotteste kunsthal. Arkitekten Klas Anshelm har her skabt 2.700 kvm udstillingsrum med stor fleksibilitet og et flot lys. Kunsthallen blev opført i 1975.

International samtidskunst af høj kvalitet

Malmø Kunsthal viser international samtidskunst af høj standard inden for mange forskellige genrer: fotografi, skulptur, maleri, m.v. Desuden afholdes teater-, film- og musikarrangementer.

Klik ind på Malmø Kunsthals egen webside for at læse om aktuelle udstillinger, se under Links.

SE OGSÅ

Flere seværdigheder og oplevelser i Malmø

Boghandel, café / restaurant, legeplads

Malmø Kunsthal har boghandel med kunstbøger samt kataloger fra tidligere og nuværende udstillinger. I kunsthallens Restaurant & café SMAK kan man bl.a. købe frokost.

Boghandlen i Malmö Kunsthal
Boghandlen i Malmø Kunsthal har et bredt udvalg af kunstkataloger og kunstbøger fra hele verden foruden museets egne udgivelser. Foto: © sydsverige.dk