Fisketure med dansk guide - for både begyndere og øvede lystfiskere

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.65701
Longitude : 14.21219
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Fiskeri i Möcklen


Tag på fisketur to timers kørsel fra Øresundsbron

Swedfishing AB holder til ved Älmhult i det sydlige Småland blot to timers kørsel fra Øresundsbron og drives af danske Christian Krintel.

Fiskeri fra bredden eller fra båd

Der tilbydes fisketure for nybegyndere og øvede, fra båd eller fra bredden. Børn og voksne kan prøve at fiske for første gang og få hyggelige naturoplevelser ved lystfiskeriet. Fra bredden kan vi lære at kaste med fiskestang eller prøve at fange en fisk med flåd og orm. Fra bådene kan vi fange sandart, gedder og aborre. Specielt sandart i passende størrelse er yderst delikat. Bådene er sikre og rummer op til 5 personer udover guide.

Guidet fisketur


Vi har al udstyret

Al udstyr inklusive redningsvest og eventuel flydedragt i kolde måneder indgår. Fisk af passende størrelser kan tages med hjem og guiden hjælper selvfølgelig med rensning og tips til tilberedning.

For de mere øvede

Til de, der allerede er ramt af fiskefeber, tilbydes målrettet fiskeri efter specielt gedder og sandart samt introduktionskurser i karpefiskeri. Du bestemmer selv, hvilken teknik du vil køre. Jeg plejer selv at kombinere spin og trolling og udnytter ofte Garmin Livescope som bådene er udstyret med. Bådene er på trailer og søsættes i en af de mange søer eller åer i området indenfor en rimelig afstand af Älmhult. Du kan læse meget mere om både, udrustning, området og fiskeriet på vores website, se under Kontakt.

Sandart i Möcklen


Din guide

Christian har vejledt i lystfiskeri siden 90’erne, holder foredrag om lystfiskeri og har derudover lang erfaring med undervisning fra gymnasier og universiteterne i København, Lund og Californien.

Efter en tur her vil du være i stand til at gå videre med fiskeriet selv. Men pas på! Mange oplever at livet aldrig helt bliver det samme efter den første fisketur.

Overnatning

Hvis I har brug for overnatning, kan jeg gennem samarbejder arrangere hotel, pensionat, camping eller en fisketur med hytte.

Tag med på guidet fisketur


Sådan virker det - ture og priser

Du aftaler en tur gennem hjemmesiden eller via telefon. Her aftales hvor der skal fiskes og hvordan. Mange af vores ture foregår på søen Möckeln, hvor vi typisk mødes ved havnen om morgenen og fisker ca. 8 timer. En tur som denne koster 3700 SEK for 2 personer eller 4700 SEK for 3-5 personer. Der kan betales med alle betalingskort direkte ombord i båden.

Ved en tur på bredden mødes vi et godt sted og fisker ca. 4 timer. En sådan tur koster 400 SEK per person. Fisketilladelse (50-100 SEK / person) er ikke inkluderet, men arrangeres af guiden ved bookning, og børn op til 16 år fisker oftest gratis.

Swedfishing AB logo

Kontakt

Christian Krintel
Tlf. (0045) 31472679 eller
Tlf. (0046) 790 793 959
E-mail: christian@swedfishing.com
Web: www.da.swedfishing.com