Lyckåsstugan nær Höganäs og Kullen

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Lyckås Gård
Buskerödsvägen 158
263 91 Höganäs
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.1746
Longitude : 12.6053
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Oplev at bo på et landbrug med tamme får, kaniner og katte omkring husene. Mærk roen i dejlige landlige omgivelser tæt på Kullen og Viken. Bo rummeligt, bekvemt og idyllisk med egen indgang og ladestander til elbil.

Bo i feriehuset "Lyckåsstugan" på udlejers gård

Lyckås Gårds gamle karlekammerlænge, Lyckåsstugan, ligger i et smukt fladt landskab i det nordvestlige Skåne med små afstande. Fx er der blot tre km til Viken med dens fine strande og kun 20 km til Kullen med fantastisk natur og lige så langt til Helsingborg.

I vores nærområde er der gode cykelstier, herunder den nedlagte jernbanestrækning til Mölle og den dejlige vandrerute Kullaleden rundt om hele Kullens kyst. Kullaleden er en del af vandreruten Skåneleden. Området har også en rig keramikkultur, gode restauranter med mere.

Udlejningsperiode

Feriehuset Lyckåsstugan udlejes året rundt, men om sommeren kun på ugebasis. Resten af året udlejes det for mindst to dage ad gangen.

Feriehus i to plan og til maks. 6 personer

Lyckåsstugan er på 75 kvm fordelt på stuetage og første sal. Der er to soveværelser ovenpå med fire senge. I stuen i stueetagen er der en god sovesofa med yderligere to sovepladser. Stueetagen har en åben planløsning, og køkkenet har sin gammeldags charme, men er moderne udstyret med opvaskemaskine. Fint badeværelse med vaskemaskine. Hurtigt og gratis Wi-Fi, TV, stereo. Huset er hyggelig og nu i tip-top stand efter renovering.

Til Lyckåsstugan hører en dejlig udendørs terrasse med gammeldags legehus, havemøbler og grill. Gården har gode græsarealer med gode legeområde, når ikke de tamme får græsser ved siden af huset. Der er både en nyanlagt boulebane og en større fælles grillplads på gården.

Feriebolig ved Kullen

Ferieboligens køkken

Soveværelse på 1. sal

Soveværelse på 1. sal

Badeværelse


Der er selvforplejning, og I sørger selv for rengøring. El, varme og affaldshåndtering er inkluderet. I lavsæsonen kan I fravælge slutrengøring mod betaling. I huset er der normalt køkkenhåndklæde, køkkenrulle, toiletpapir, opvaskemiddel, opvasketabs og rengøringsmiddel.

Børnevenlige dyr findes på gården, bl.a. får, der gerne vil fodres, kaniner og katte. Cykler kan lånes.

Vores politik er, at Lyckåsstugan skal være allergivenlig og derfor røgfri samt fri for kæledyr.

Der er ladestander ved parkeringspladsen med to stik til elbiler.

Omgivelserne

I gåafstand fra gården ligger en fransk restaurant, og i Viken er der en idyllisk fiskerihavn med hyggelige restauranter, det samme i Höganäs havn. Langs Øresundskysten og Skälderviken er der mange dejlige badestrande. Området har også mange fine golfbaner samt det kendte naturreservat Kullen (kaldet Kullaberg på svensk).

Priser


Højsæson (7/6 - 17/8)
7500 - 8500 svenske kr. (SEK) pr. uge ved 4 personer. Højeste pris er uge 28-31.
Er I flere end 4 personer, koster det 1000 SEK ekstra pr. person op til seks personer.

Lavsæson (resten af året)
6000 SEK pr. uge. 700 SEK pr. nat ved maks. 2 personer og 1200 SEK pr. nat ved maks. 4 personer. Udlejes minimum for to nætter.

Sengelinned, håndklæder og depositum
Medbring selv sengelinned og håndklæder. Sengelinned og håndklæder kan dog også lejes.
Sengelinned: 200 SEK pr. sæt. Håndklæde: 100 SEK (et stort og et lille).

BEMÆRK! Et depositum på 1000 SEK betales ved ankomst og tilbagebetales efter inspektion af rengøring/nøgleaflevering!

Kontakt udlejer

Lars Norrman
Mobil (0046) 70 771 54 48
E-mail: info@lyckasgard.se
Web: www.lyckasgard.se. Her får du mere detaljeret information, flere billeder og frem for alt anmeldelser fra vores gæster, der har boet her!

Vi har kaniner på gården