Kunstrunder i Skåne - påsken 2024

(Svensk: Konstrundor i Skåne 2024)

Siden er publiceret / opdateret: 20. marts 2024

Kunstrunder i Skåne 29. marts - 7. april 2024

I 10 dage fra fredag den 29. marts til søndag den 7. april åbner en lang række skånske atelierer, gallerier, kunsthaller og kunstmuseer for publikum. Desuden åbner kunstnerne deres eget atelier op, så publikum får mulighed for at møde kunstnerne i de omgivelser, hvor værkerne bliver skabt. Kunstrunderne i Skåne er en årlig tilbagevendende begivenhed og lidt af et tilløbsstykke. Du kan møde både engagerede amatører og mere etablerede kunstnere, som kan leve af deres kunst.

Besøg kunstnernes værksteder i Skåne
Foto: © sydsverige.dk


Kunstrunden i det nordvestlige Skåne

Fredag 29. marts - søndag 7. april 2024
Oplev det lokale kunstnermiljø på nært hold når 107 kunstnere fra "Nordvästra Skånes Konstförening" åbner deres atelier for publikum. Kunstnerne har fællesudstilling på Landskrona Kunsthal, hvor hver kunstner har udstillet et værk.
Læs mere om de enkelte kunstnere, se åbningstider, adresser mv. på www.konstrundan.se

Besøg kunstnernes værksteder i Skåne
Foto: skane.com © Precious People


Kunstrunden i det sydvestlige Skåne

29. marts - 7. april og 6. - 7. april 2024
Kunstnere fra Skanör, Falsterbo, Trelleborg og Malmø åbner deres atelier for publikum. Se også deres fællesudstilling på Naturgården i Bröddarp.
Læs mere om de enkelte kunstnere, se kort med besøgssteder, åbningstider, adresser mv. på www.ksvkonst.se

Kunstrunden i Midtskåne

Start i påsken
Kunstnere fra Midtskåne åbner deres atelier for publikum i påsken. Der er desuden fællesudstilling på Hovdala Slott ved Hässleholm. Udstillingen løber frem til maj.
Læs mere om de enkelte kunstnere, se kort med besøgssteder, åbningstider, adresser mv. på www.konstrundan.com

Kunstrunden i Österlen

Fredag 29. marts - søndag 7. april 2024
77 kunstnere fra Österlen åbner deres atelier for publikum. Der er desuden fællesudstilling, som normalt foregår på Tjörnedala konsthall på Tjörnedalagården i Baskemölla, ca. 5 km nord for Simrishamn, se evt. ændringer på websitet herunder.
Læs mere om de enkelte kunstnere, se kort med besøgssteder, åbningstider, adresser mv. på www.osterlensyd.se/konstrundan.