Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Gällareds Bed & Kitchen ved Ullared

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Gällareds Bed & Breakfast
Gällared 710
310 60 Ullared
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.0962
Longitude : 12.8185
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Gällareds Bed & Kitchen uden for Ullared med indkøbscenter Gekås


Hyggeligt og personligt Bed & Kitchen i naturskønne omgivelser

Velkommen til Gällared, otte km fra Nordeuropas største varehus, Gekås i Ullared. Her finder du et hyggeligt og personligt Bed & Kitchen på en gård. Det er en oase i Halland, hvor du kan slappe af i naturskønne omgivelser.

Vælg mellem vores to ferielejligheder med eget køkken / tekøkken. Med i opholdet er senge med sengelinned, to håndklæder og slutrengøring ved afrejse. Desuden have med terrasse / udendørsplads med havemøbler, grill og adgang til gratis Wi-Fi samt gratis parkering. Der er altid kaffe/te og mælk til vores gæster.

Lille lejlighed (1-3 personer)

Den lille lejlighed ligger i stueetagen og har et soveværelse til 1-3 personer, eget bad/wc, hårtørrer, Wi-Fi og tv. Lejligheden har et lille køkken / tekøkken med kaffemaskine og mikrobølgeovn. Det er ikke tilladt at ryge eller medbringe kæledyr.

Gällareds Bed & Kitchen ferielejligheder
Den lille lejlighed er velegnet til 1-3 personer

Gällareds Bed & Kitchen ferielejligheder
Den lille lejlighed


Stor lejlighed (4-5 personer)

Den store lejlighed ligger på 1. sal. Lejligheden har et komplet køkken, hvor I kan tilberede både kaffe og aftensmad. Lejligheden har to dobbeltværelser til to personer i hvert og mulighed for en ekstraseng i det ene værelse. Desuden har lejligheden et hyggeligt alrum med fladskærms-TV, gratis Wi-Fi, bad/wc og hårtørrer. Det er ikke tilladt at ryge eller medbringe kæledyr.

Gällareds Bed & Kitchen
Den store lejlighed er velegnet til 4-5 personer

Gällareds Bed & Kitchen
Den store lejlighed


Butik med håndlavede stearinlys

På gården støber vi lys og har en lille butik, hvor vi sælger håndlavede stearinlys og lysekroner mv. Se butikkens website www.ljusverkstan.se.

Aktiviteter i nærheden

I vores have er der havemøbler og grill. Her kan du slappe af til fuglesang, nyde en kop kaffe eller grille om sommeren.

Du kan vandre i det skønne naturreservat ”Yttra Berg”, fiske uden fiskekort i åen ”Ätran”, spille golf på en lang række gode golfbaner i nærheden, shoppe i Ullared eller anvende vores nye lejrplads ved åen.

Priser

Lille lejlighed pr. nat
3 personer: 1200 SEK.
2 personer: 850 SEK.
1 person: 700 SEK.
(Rabat ved to overnatninger, se vores egen web).

Stor lejlighed pr. nat
4 personer: 1600 SEK.
3 personer: 1300 SEK.
2 personer: 1300 SEK.
(Rabat ved to overnatninger, se vores egen web).

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer opredte senge, 2 håndklæder og almindelig slutrengøring. Gratis Wi-Fi / internet. Vi har altid kaffe/te og mælk tilgængeligt, som vi tilbyder, hvis du har lyst til en kop kaffe/te.

Vi er fleksible hvad angår jeres ankomsttid. Vi har åbent næsten hele året.

Kontakt og spørgsmål vedr. booking

Gällareds Bed & Kitchen
Gunnel og Carl-Göran Kullander
Tlf.: (0046) 70 638 41 50
E-mail: gunnel.kullander@gmail.com
Web: https://www.ljusverkstan.se/bed-kitchen

Vejbeskrivelse

Fra E6 (nordfra):
Drej væk fra E6 ved Varberg. Følg vej 153 østpå. Efter ca. 40 km er du i Gällared. I begyndelsen af byen ligger Gällared Rum & Frukost på venstre side. Der er skilt ved vejsiden.

Fra E6 (sydfra):
Drej væk fra E6 ved Falkenberg. Følg vej 154 mod nordøst. Efter ca. 25 km er du i Ullared. Drej til højre ad vej 153. Efter ca. otte km kommer du til Gällared. I begyndelsen af byen ligger Gällared Rum & Frukost på venstre side. Der er skilt ved vejsiden.

Fra vej 26 (Nissastigen):
Drej væk fra vej 26 ved Skeppshult. Følg vej 153 vestpå. Efter ca. 35 km er du i Gällared. I slutningen af byen ligger Gällared Rum & Frukost på højre side. Der er skilt ved vejsiden.

Naturen i omegnen af Gällareds Bed & Breakfast