Hotel Tylösand - spaophold nær Halmstad

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotel Tylösand
Tylöhusvägen 28
302 73 Halmstad
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.64875
Longitude : 12.73163
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Hotel Tylösand


4-stjernet hotel nær Halmstad

Hotel Tylösand ligger kun 50 meter fra den fire km lange sandstrand Tylösand, ni km fra centrum af Halmstad.

Hotellet er skabt til et fabelagtig ophold med rekreation og underholdning. Hotel Tylösand tilbyder tre restauranter og en spaafdeling - The Spa - i to etager med bl.a. saltvandspool, sauna og boblebade. Wellnessområdet indbyder til afslapning og har en skøn udsigt over havet. Adgang til spa-afdelingen er ikke altid inkluderet i prisen, men kan tilkøbes, når I ankommer til hotellet, læs mere inden på siden, hvor du booker ophold, se "Sådan booker du" herunder.

Hotel Tylösand

Hotel Tylösand


Hotellets værelser

Værelserne på Hotel Tylösand har moderne møbler, fladskærms-tv og minibar. Her er forskellige typer værelser som Classic, Deluxe og Suites.

Priser fra ca.

1300 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotel Tylösand bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning herSe flere hoteller i eller nær Halmstad


Om Hotel Tylösand

Hotellet har 230 værelser med eget badeværelse, restauranter, indendørs og udendørs pool, solarium, skønhedssalon, sauna, fitnesscenter, Wi-Fi på fællesområderne, terrasse og gratis parkering ved hotellet. Hele hotellet er røgfrit.

Hotel Tylösand