Spa & wellness i Sverige

Spa og wellness i Sverige

Sydsvensk spa og wellness: Forkæl jer selv med varme bade, ansigtsbehandlinger, kropsmassage, fred og ro, sø- eller havudsigt og god mad. Se udvalget af spaophold herunder. I Sverige har man i over 100 år haft træhuse ved kysten, såkaldte kallbadhuse, hvor vinterbadning og sauna gik hånd i hånd. De sydsvenske wellness- og spahoteller bygger videre på den tradition og tilbyder velvære for både krop og sjæl.

Siden er publiceret / opdateret: 15. november 2018

Spaophold og wellness i SkåneSpa og havudsigt på Kiviks Hotell Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Spa og havudsigt på Kiviks Hotell

Spa-afdelingen har relaxrum, sauna, aromadampbad, to store jacuzzi karbad og behandlingsrum. Vælg mellem forskellige spaoplevelser. Kiviks Hotel er smukt beliggende på en bakke med milevid udsigt over havet.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Hotellet tilbyder indendørs og udendørs pools, forskellige spa-pakker for alle sanser og har en unik beliggenhed lige ved havet. Ystad Saltsjöbad har udviklet sig fra ærværdigt badehotel til et af ​​Sveriges mest besøgte konference- og spa-anlæg.


Hotell Mossbylund ved Abbekås Hotell Gässlingen

Hotell Mossbylund ved Abbekås på Skånes sydkyst

Hotellets spa er en oase, hvor du kan lade op med ny energi i smukke omgivelser. Nyd luksuriøse behandlinger (mod ekstrabetaling), svøm i swimmingpoolen og slap af i saunaen.

Hotell Gässlingen

Hold miniferie på Hotell Gässlingen i udkanten af Skanör kun omkring 20 minutter i bil fra Malmø. Hotellet ligger tæt på havet og de mange strandenge, der omgiver byen.
Spa og wellness i HallandVarbergs Kusthotell Hotell Falkenberg Strandbad

Varbergs Kusthotell

Kusthotell har en fantastisk beliggenhed ved havet lige uden for Varberg og er et af Vestsveriges mest kendte spasteder. Hotellet har sauna, varme og kolde bade, solarium og masser af dejlige spabehandlinger.

Hotell Falkenberg Strandbad

Hotellets spaafdeling tilbyder mange forskellige behandlinger fra fodbad, saunaritual, Hammam, Rasul, isskrubb til oliebehandling. Hotellet ligger i skønne omgivelser ned til Skrea strand uden for Falkenbergs centrum.


Spaophold på Säröhus

Spaophold på Säröhus nær Gøteborg

Hotellets relaxafdeling "Särö Källa" tilbyder forskellige behandlinger såsom scrubs, cremer, ansigtsmasker og salte aromabade. Stor dejlig pool.

Spaophold og wellness i Blekinge og det nordlige SmålandRonneby Brunn Hotell Spa Resort Spa på Hooks Herrgård

Ronneby Brunn Hotell Spa Resort

Hotellet har en skøn wellnessafdeling, hvor I kan lade jer forkæle med mange forskellige behandlinger og massage. Indendørs pool, sauna, mv.

Spa på Hooks Herrgård

Hotellets tilbyder bl.a. en 20 meter lang swimmingpool, afslappende kolde og varme bade, sauna, fodbade, skønhedsbehandlinger. Hooks Herrgård er smukt beliggende lige ved Hokasjön.Spa og wellness i Västra GötalandSmögens Hafvsbad Marstrands Havshotell

Smögens Hafvsbad

Et af Sveriges smukkeste spa-hoteller. Hotellet har spaafdeling med et stort udbud af behandlinger, indendørs pool, spa og à la carte restaurant.

Marstrands Havshotell

Ro og afslapning til et modent publikum. Hotellet har indendørs opvarmet swimmingpool, spabad og sauna.