Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Varbergs Kusthotell

(Annonce)
Varbergs Kusthotell
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Varbergs Kusthotell
Nils Kreugers Väg 5
432 53 Varberg
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.08851
Longitude : 12.24267
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet spahotel ved havet

Varbergs Kusthotell har en fantastisk beliggenhed ved havet to km fra Varbergs centrum og er et af Vestsveriges mest kendte spasteder.

Thalasso spa med havvand og tang

Hotellet tilbyder Thalasso spa, dvs. spa med havvand og tang fra Kattegat, indendørs saltvandspool med 32 grader varmt vand, et kalbadhus (vinterbadning) ved havet hvor der også er sauna, fodbad mv.

Adgang til spa-afdeling koster ekstra

Adgang til spa er ikke inkluderet i hotelprisen, men kan købes ved ankomst for ca. 450 SEK pr. person og omfatter ikke særlige spa-behandlinger. Hvis du ankommer fredag eller lørdag bør du samtidig med, at du booker dit ophold her på siden, kontakte hotellet på telefon (0046) 340 62 98 00 (telefontid 8-18) og tilkøbe adgang til spa-afdelingen for 450 SEK.

Varbergs Kusthotell
Du kan vælge mellem forskellige typer værelser inde på siden, hvor du booker

Varbergs Kusthotell
Havudsigt fra restauranten


Oplevelser i Varberg

Varberg er en populær ferieby med lange strande og hyggelige strandpromenader og et centrum med butikker, cafeer og kunsthåndværkere. Oplev også badeanstalten Kallbadhuset i Varberg fra 1820'erne, Varbergs fæstning og Societetsparken fra 1800-tallet. Læs mere om oplevelser i Varberg.

Varbergs Kusthotell
Poolen hhv. dag og aften

Varbergs Kusthotell


Priser fra ca.

950 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Varbergs Kusthotell bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Her kan du også se prisen på spa-indgang. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i eller nær Varberg


Om Varbergs Kusthotell

Hotellet har 164 værelser med eget badeværelse. Desuden har hotellet restaurant / bistro, bar, elevatorer, indendørs pool, sauna, terrasse, Wi-Fi i fællesområderne og gratis parkering. Hele hotellet er røgfrit.

Varbergs Kusthotell