Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Varbergs Kusthotell

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Comwell Varbergs Kurort
Nils Kreugers Väg 5
432 24 Varberg
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.08851
Longitude : 12.24267
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Varbergs Kusthotell


4-stjernet spahotel ved havet

Varbergs Kusthotell har en fantastisk beliggenhed ved havet lige uden for Varberg og er et af Vestsveriges mest kendte spasteder.

Thalasso spa med havvand og tang

Hotellet tilbyder Thalasso spa, dvs. spa med havvand og tang fra Kattegat. Hotellet har sauna, varme og kolde bade, solarium og masser af dejlige spabehandlinger. Indgang til spa er ikke inkluderet i hotelprisen. Når der bookes indkvartering, betales spa-indgangen separat.

Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell


Oplevelser i Varberg

Varberg er en populær ferieby med lange strande og hyggelige strandpromenader og et centrum med butikker, cafeer og kunsthåndværkere. Oplev også badeanstalten Kallbadhuset i Varberg fra 1820erne, Varbergs fæstning og Societetsparken fra 1800-tallet. Læs mere om oplevelser i Varberg.

Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell


Priser fra ca.

750 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Varbergs Kusthotell bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Her kan du også se prisen på spa-indgang. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning herSe flere hoteller i eller nær Varberg


Om Varbergs Kusthotell

Hotellet har 164 værelser med eget badeværelse, restaurant, bar, elevatorer, indendørs pool, sauna, terrasse, Wi-Fi i fællesområderne og gratis parkering. Hele hotellet er røgfrit.