Forsiden > Her

Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Weekendophold eller miniferie i Sverige

Siden er publiceret / opdateret: 19. oktober 2021

Miniferie i Sverige

Hiv en weekend eller 2-3 hverdage ud af kalenderen og tag på miniferie i Sverige. En miniferie er en oplagt form for ferie til at lade batterierne op og få nye impulser, uden at det skal koste en formue. På sydsverige.dk finder du nemt den form for ferieophold, der passer jer bedst. Vælg mellem ferieophold på hotel, Bed & Breakfast, bondegård eller i hytte, ødegård eller sommerhus. Find den ferie, der passer til jer.

Under de forskellige former for miniferie kan du læse mere om indhold, priser og bestilling / booking.


Miniferie på hotel Miniferie med Spa & wellness

Miniferie på hotel

Tag på weekendophold på hotel fra fredag til søndag og med to overnatninger. Du kan også finde hoteller, der tager mod gæster hele ugen. Overrask din partner eller kæreste og book en miniferie på hotel.

Miniferie med Spa & wellness

Forkæl jer selv med varme bade, ansigtsbehandlinger, kropsmassage, fred og ro, evt. sø- eller havudsigt og god mad.


Miniferie på Bed & Breakfast Miniferie på bondegård

Miniferie på Bed & Breakfast

Et ophold på Bed & Breakfast er som regel forbundet med fred og ro i smagfulde omgivelser tæt på naturen. Du kan vælge mellem ca. 20 bed & breakfast i Skåne, Blekinge, Halland og Småland.

Miniferie på bondegård

En kort ferie eller et weekendophold på bondegård kan være for alle aldre, men det er klart, at det er en oplagt ferieform for børnefamilier. Nogle steder kan ungerne måske kan få en ridetur.


Miniferie i sommerhus Miniferie i Gøteborg

Miniferie i sommerhus

Nyd et par hyggelige dage eller en forlænget weekend i et svensk sommerhus. Du behøver ikke altid leje huset for en hel uge. Mange udlejere tilbyder udlejning pr. weekend, især uden for højsæsonen.

Miniferie i Gøteborg

Tag på sejltur i skærgården, besøg forlystelsesparken Liseberg, oplev Haga-kvarterets små specialbutikker, caféer og gode spisesteder, besøg Operaen eller Gøteborgs 18 museer.