Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Hotell Gässlingen ved Falsterbo

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotell Gässlingen
Rådhustorget 6
239 30 Skanör
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.41955
Longitude : 12.8506
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Hotell Gässlingen i Skanör, Sverige


Miniferie i Skanör 20 minutter i bil fra Malmø

Hold miniferie på Hotell Gässlingen i udkanten af Skanör og Falsterbo kun omkring 20 minutter i bil fra Malmø. Hotellet ligger tæt på havet og de mange strandenge, der omgiver byen.

4-stjernet hotel

Det 4-stjernede hotel har 29 værelser, alle med nyrenoveret badeværelse. Nogle værelser har en smuk udsigt over havet. Hotellets restaurant er kendt og tilbyder skønne madoplevelser.

Jacuzzi og sauna er inkluderet i værelsesprisen

Om sommeren kan man benytte den udendørs pool, resten af året tilbyder hotellet kun jacuzzi og sauna, som er inkluderet i værelsesprisen.

Tilkøb særlige spa-behandlinger

Hotellet tilbyder desuden massage og ansigtsbehandlinger mod ekstrabetaling ved ankomst, som udføres med ægte thailandsk viden og glæde og giver dig en god energi. Ønsker du massage mv. skal du booke dette forinden. Kontakt hotellet på telefon (0046) 40 45 91 00 og hør om muligheder og ledige tider.

Hotell Gässlingen i Skanör, Sverige

Hotell Gässlingen i Skanör, Sverige

Hotell Gässlingen i Skanör, Sverige


Oplevelser i omegnen

Besøg for eksempel Flommen naturreservat (ca. en km fra hotellet) som er berømt for de fantastiske fugletræk om efteråret, vikingebyen Foteviken (8 km) eller Ravmuseet ved Falsterbo (11 km).

Priser fra ca.

900 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotell Gässlingen i Skanör bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lavpris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herOm Hotell Gässlingen i Skanör

Hotellet har 29 værelser med eget badeværelse og tilbyder bl.a. restaurant, Wi-Fi og gratis parkering ved hotellet. Hele hotellet er røgfrit.

Hotell Gässlingen i Skanör, Sverige