Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Hooks Herrgård

(Annonce)
Hooks Herrgård
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hooks Herrgård
560 13 Hok
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.53933
Longitude : 14.27104
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet hotel ud til Hokasjön

Hooks Herrgård er smukt beliggende lige ved Hokasjön og tilbyder overnatning i dejlige omgivelser. Hotellet er kendt for sin mad og drikke, gode spa- & fitnessfaciliteter samt egen golfbane. Her kan I nyde en afslappende spa-weekend eller slappe af på golfbanen.

Vælg Spa-pakke, så er spa inkluderet

Når du booker (se orange booking-knap nederst på siden) kan du vælge forskellige værelses- og pakketyper. Vælger du Spapakke er adgang til spa-afdelingen med pool altid inkluderet i prisen. Her kan du svømme i en 20 meter lang swimmingpool, tage et afslappende bad i hotellets varme og kolde kilder, nyde det smukke sauna-landskab med oplevelsesbrusere eller tage udendørs i en af de "varme kilder" ved søen. Hooks Herrgårds fitnessafdeling med motionscenter og yoga-rum tilbyder træning for hele kroppen. Bemærk også, at der kan være aftensmåltid med i spa-pakken.

Nyd en afslappende spaweekend på Hooks Herrgård

Nyd en afslappende spaweekend på Hooks Herrgård

Nyd en afslappende spaweekend på Hooks Herrgård


Priser fra ca.

1700 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hooks Herrgård bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper eller pakker til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herOm Hooks Herrgård

Hotellet har 105 værelser med eget badeværelse, restaurant, elevatorer, indendørs og udendørs pool, fitness rum, sauna, jacuzzi, terrasse, og gratis parkering. Hotellets værelser er fordelt på otte forskellige bygninger i herregården og dens fløje / pavilloner. Hele hotellet er røgfrit.

Dobbeltværelse, Hooks Herrgård

Dobbeltværelse, Hooks Herrgård
Du kan vælge mellem forskellige typer værelser inde på siden, hvor du booker