Spahotel Ystad Saltsjöbad

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Ystad Saltsjöbad
Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.4252
Longitude : 13.8487
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Hotel Ystad Saltsjöbad


Spahotellet ved havet

Ystad Saltsjöbad har siden 1897 været det naturlige mødested i Sydsverige for rekreation, fornøjelse og arbejde. En klassiker blandt Sveriges hoteller, som er blevet udviklet i takt med tiden. Ystad Saltsjöbad har udviklet sig fra ærværdigt badehotel til nutidens succesfulde pioner inden for hotelbranchen og et af ​​Sveriges mest besøgte og omtalte spahoteller, konference- og spaanlæg.

Poolen på Ystad Saltsjöbad


I dag står vi klar til at give vores gæster et ophold i verdensklasse med høj standard, unikke oplevelser og lækker mad. Ystad Saltsjöbad er præget af New Port påvirket design og selvfølgelig den unikke beliggenhed lige ved Østersøen. Vi ønsker vores gæster hjertelig velkommen til hotellet ved havet.

Restaurant Port

Port er Ystad Saltsjöbads svensk-amerikanske seafoodrestaurant. Tænk på den amerikanske østkyst, Österlen og JFK. Et klassisk tidløst luksus sommerresidens hvor mad-mor har stået i køkkenet i lang tid. Kærligheden til maden og håndværket er stor.

Restaurant Port, Spahotel ystad Saltsjobad
Restaurant Port


Italienske restaurant Gildas

Gildas er Ystad Saltsjöbads italienske restaurant, hvor duften af rosmarin, basilikum og soltørrede tomater møder en, når man træder indenfor. Vores menuer findes også vegetariske. Nyd en middag med et godt glas vin eller en kold øl. Restaurant Gildas er et indlysende mødested for hotellets gæster og Ystadborgere.

Ystad Saltsjöbad


Pakker og priser


THE CREEK SPA EXPERIENCE
Pakken inkluderer overnatning med morgenmad, fuld adgang til vores spa og vores nye oplevelsesafdeling "The Creek" og en tre retters middag. Ønsker I at opgradere middagen til 5 retter på Villa Strandvägen, koster det kun 295 SEK / person. Besøg www.ysb.se/villa-upgrade for at læse mere om Villa Strandvägen og hvordan I opgraderer jeres middag.

Glem ikke at booke tid til The Creek Experience via e-mail på spa@ysb.se. Bemærk venligst, at vi har en aldersgrænse på 16 år i vores spa.

Forud for dit ophold: Reservation i vores restaurant og reservation af spa-behandlinger sker inden ankomst, læs mere på vores egen webside under "Kontakt" herunder. Behandlingerne reserveres via spa@ysb.se

Pakken indeholder:
- 3 retters middag (for de voksne) i restaurant Port.
- Adgang til GYM.
- Lido Club fra kl. 15 til kl. 14 på afrejsedagen.
- Morgenmad.
- The Creek Experience
- Indtjekning kl. 15 og udtjekning kl. 11.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad


SANDSHELL BY NIGHT
Efter check-in fra kl. 16.00 starter I med at nyde en tidlig 3-retters middag (kl. 17.30). I restauranten Port finder I et moderne køkken inspireret af det nordiske køkken med franske indflydelser. Når I er mætte og tilfredse, har I hele aftenen (kl. 19-24) til at nyde Lido Club & Spa. Kombiner varm pool, sauna og ild i kaminen bål, dejlige senge og en bar, der serverer både cocktails, bobler og god mad. Lido Club & Spa har åbent til kl. 24. På afrejsedagen tjekker I ud kl. 12.00, men har igen adgang til spa mellem kl. 09.00 og 14.00. Behandlingerne reserveres via spa@ysb.se

Pakken indeholder:
- 3 retters middag kl. 17:30 i restaurant Port.
- Lido Club fra kl. 19:00 på ankomstdagen.
- Indtjekning kl. 16 og udtjekning kl. 12.
- Morgenmad.

Flere pakker og priser
Se alle pakker samt priser på vores webside, linket herunder.

Spahotel ystad Saltsjobad
Kurophold på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad uden for Ystad i Sverige


Ystad Saltsjöbad logo

Kontakt

Ystad Saltsjöbad
Tlf.: (0046) 411 136 30
E-mail: info@ysb.se
Web: www.ysb.se