Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Spahotel Ystad Saltsjöbad

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Ystad Saltsjöbad
Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.4252
Longitude : 13.8487
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Hotel Ystad Saltsjöbad


Spahotellet ved havet

Ystad Saltsjöbad har siden 1897 været det naturlige mødested i Sydsverige for rekreation, fornøjelse og arbejde. En klassiker blandt Sveriges hoteller, som er blevet udviklet i takt med tiden. Ystad Saltsjöbad har udviklet sig fra ærværdigt badehotel til nutidens succesfulde pioner inden for hotelbranchen og et af ​​Sveriges mest besøgte og omtalte spahoteller, konference- og spaanlæg.

Poolen på Ystad Saltsjöbad


I dag står vi klar til at give vores gæster et ophold i verdensklasse med høj standard, unikke oplevelser og lækker mad. Ystad Saltsjöbad er præget af New Port påvirket design og selvfølgelig den unikke beliggenhed lige ved havet.

Restaurant Port & Vitas

Port er Ystad Saltsjöbads svensk-amerikanske seafoodrestaurant. Tænk på den amerikanske østkyst, Österlen og JFK. Et klassisk tidløst luksus sommerresidens hvor mad-mor har stået i køkkenet i lang tid. Kærligheden til maden og håndværket er stor.

Restaurant Port, Spahotel ystad Saltsjobad
Restaurant Port


Vitas er en fransk-amerikansk bistro, hvor enkle kødprodukter som skinker, pølser, postejer, hamburgere eller Rossini nydes med et godt glas vin eller en kold øl. Et indlysende mødested for hotellets gæster og Ystadborgere.

Saunachill

Oplev en af verdens bedste anti-age behandlinger, der giver resultat med det samme. Vores store saunasatsning Saunachill med Aufguss-teknik! Vi ønsker ikke at afsløre for meget, du skal selv opleve det. En særlig saunaterapeut vil være din guide i saunaen og vil ved hjælp af en speciel håndklædeteknik skabe en dampende varm aromavind, der helt sikkert vil gøre dig svedig.

Vi ønsker vores gæster hjertelig velkommen til hotellet ved havet.

Ystad Saltsjöbad


Pakker og priser


THE CREEK EXPERIENCE
The Creek Experience er en spabehandling med en bred vifte af oplevelser for alle sanser. Spaanlægget er bygget i forskellige naturmaterialer for at skabe et tidløs og spændende miljø med nye oplevelser, som man ikke tidligere har set i Sverige. Spaanlægget på 250 kvm tager udgangspunkt i en tropisk regnskov med de fire grundelementer luft, ild, jord og vand.

Ved ankomst lørdag: Fra 2695 svenske kr. (SEK) pr. person i Superior værelse.
Ved ankomst søndag-fredag: ​Fra ​2400 SEK pr. person i Superior værelse.
Prisen inkluderer én overnatning med morgenmad, en treretters middag, fuld adgang til vores spa og oplevelsen "The Creek Experience".

Spaophold på Ystad Saltsjöbad


SANDSHELL
Vores klassiker som omfatter én overnatning med en 3-retters middag på ankomstaftenen og en stor morgenbuffet på afrejsedagen samt fuld adgang til vores ordinære spaafdeling og aktiviteter på Ystad Saltsjöbad. Hjemmesko, badekåber og ekstra håndklæder er med i prisen og findes på værelset ved ankomst.

Ved ankomst lørdag: Fra 2255 SEK pr. person i Superior værelse.
Ved ankomst søndag-fredag: Fra ​​1960 SEK pr. person i Superior værelse.

Flere pakker og priser
Se flere pakker og priser på vores webside, linket herunder.

Spahotel ystad Saltsjobad
Kurophold på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad uden for Ystad i Sverige


Ystad Saltsjöbad logo

Kontakt

Ystad Saltsjöbad
Tlf.: (0046) 411 136 30
E-mail: info@ysb.se
Web: www.ysb.se