Spahotel Ystad Saltsjöbad

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Ystad Saltsjöbad
Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.4252
Longitude : 13.8487
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Hotel Ystad Saltsjöbad


4-stjernet spahotel ved havet

Det 4-stjernede Ystad Saltsjöbad har siden 1897 været det naturlige mødested i Sydsverige for rekreation, fornøjelse og arbejde. En klassiker blandt Sveriges hoteller, som er blevet udviklet i takt med tiden. Ystad Saltsjöbad har udviklet sig fra ærværdigt badehotel til nutidens succesfulde pioner inden for hotelbranchen og et af ​​Sveriges mest besøgte og omtalte spahoteller, konference- og spaanlæg.

Poolen på Ystad Saltsjöbad


I dag står vi klar til at give vores gæster et ophold i verdensklasse med høj standard, unikke oplevelser og lækker mad. Ystad Saltsjöbad er præget af New Port påvirket design og selvfølgelig den unikke beliggenhed lige ved Østersøen. Vi ønsker vores gæster hjertelig velkommen til hotellet ved havet.

Restaurant Port

Port er Ystad Saltsjöbads svensk-amerikanske seafoodrestaurant. Tænk på den amerikanske østkyst, Österlen og JFK. Et klassisk tidløst luksus sommerresidens hvor mad-mor har stået i køkkenet i lang tid. Kærligheden til maden og håndværket er stor.

Restaurant Port, Spahotel ystad Saltsjobad
Restaurant Port


Italienske restaurant Gildas

Gildas er Ystad Saltsjöbads italienske restaurant, hvor duften af rosmarin, basilikum og soltørrede tomater møder en, når man træder indenfor. Vores menuer findes også vegetariske. Nyd en middag med et godt glas vin eller en kold øl. Restaurant Gildas er et indlysende mødested for hotellets gæster og Ystadborgere.

Ystad Saltsjöbad


Priser fra ca.

2000 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad. Inkluderer adgang til SPA.

Sådan booker du

Opholdet på Ystad Saltsjöbad bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i eller nær Ystad


Spahotel ystad Saltsjobad
Kurophold på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad uden for Ystad i Sverige