Hotel Falkenberg Strandbad

(Annonce)
Hotel Falkenberg Strandbad
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotel Falkenberg Strandbad
Havsbadsallén 2A
311 42 Falkenberg
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.8887
Longitude : 12.4952
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet hotel ved havet

Hotel Falkenberg Strandbad ligger i skønne omgivelser ned til Skrea strand uden for Falkenbergs centrum. Her kan du nyde havets brusen og den smukke strand.

Adgang til spa-faciliteter inkluderet i værelsesprisen

Hotellet har indendørs pool, udendørs opvarmet pool(s) som kan anvendes hele året, indendørs jacuzzi, sauna, mv. Brug af faciliteterne er inkluderet i værelsesprisen. Hotellets gæster tilbydes desuden gratis adgang til nogle faciliteter på det nærliggende Klitterbadet, der har en 50-meter saltvandpool, motionsrum mv.

Tilkøb særlige spa-behandlinger

Ved ankomst kan du tilkøbe særlige spa-behandlinger såsom massage og ansigtsmasker. For at være sikker på, at der er ledige tider, kan du på forhånd kontakte hotellet på telefon (0046) 346 71 49 00.

Byen Falkenberg

Byen Falkenberg er et godt udgangspunkt for udflugter nordpå til for eksempel Gøteborg. I kan også besøge Sveriges største varehus Gekås i Ullared, ca. 35 km fra Falkenberg.

Hotel Falkenberg Strandbad i Falkenberg

Hotel Falkenberg Strandbad i Falkenberg

Hotel Falkenberg Strandbad i Falkenberg


Priser fra ca.

1500 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotel Falkenberg Strandbad bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i eller nær Falkenberg


Om Hotel Falkenberg Strandbad

Hotel Falkenberg Strandbad har 136 værelser med eget badeværelse. Halvdelen af værelserne har udsigt mod havet. Hotellet har to restauranter, bar, spa, indendørs og udendørs pool, jacuzzi, tyrkisk dampbad, fitnessrum, elevatorer, Wi-Fi på fællesområder og gratis parkering ved hotellet. Hele hotellet er røgfrit.

Hotel Falkenberg Strandbad