Hotell Mossbylund ved Abbekås på Skånes sydkyst

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotell Mossbylund
Mossby 157
274 53 Skivarp
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.41476
Longitude : 13.62419
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Hotell Mossbylund i Abbekås, Sverige


Miniferie i Abbekås

Hold miniferie på spahotellet Mossbylund i udkanten af Abbekås på Skånes sydkyst. Hotellet ligger 150 meter fra sandstranden.

4-stjernet hotel med spa

De fleste værelser på det 4-stjernede hotel har udsigt over havet eller landskabet. Hotellets spa er en oase, hvor man kan lade op med ny energi i smukke omgivelser. Nyd luksuriøse behandlinger (mod ekstrabetaling), svøm i swimmingpoolen og slap af i saunaen. For yderligere afslapning har hotellet terrasse samt spabad i haven. Børn under 16 har begrænset adgang til spaen.

Hotell Mossbylund i Abbekås, Sverige

Hotell Mossbylund i Abbekås, Sverige

Hotell Mossbylund i Abbekås, Sverige


Oplevelser i omegnen

Besøg fx Ystad (ca. 16 km øst for hotellet) med en seværdig bymidte med det gamle kloster og kunstmuseum. Eller læg fx vejen forbi Svaneholms Slot (17 km fra hotellet) med et af Sveriges fineste egnsmuseer.

Priser fra ca.

1000 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat (p.v.p.n.) inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotell Mossbylund i Abbekås bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lavpris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning herSe flere hoteller i eller nær Abbekås


Om Hotell Mossbylund i Abbekås

Hotellet har 40 værelser med eget badeværelse og tilbyder bl.a. restaurant, Wi-Fi og gratis parkering ved hotellet. Hele hotellet er røgfrit.

Hotell Mossbylund i Abbekås, Sverige