Våxtorps Camping & Stugby

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Våxtorps Camping & Stugby
Kolbäckstorp 3
312 98 Våxtorp
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.3956
Longitude : 13.1676
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Naturskøn familiecamping ved Hallandsåsen

I det sydhallandske landskab, ved foden af Hallandsåsen, ligger Våxtorps Camping og Hytteby. Her tæt på såvel skov som hav tilbyder vi vores campinggæster et afslappende ophold tæt på naturen. Campingpladsen ligger ca. 20 km. øst for E6.

Åbningstider 2024

Våxtorps Camping & Stugby har åbent hele året.

Våxtorps Camping & Stugby, Sverige


Campingpladsen

På campingpladsen er der 60 rummelige pladser til campingvogne og autocampere. Alle pladser har elektricitet. For campister i telt er der hyggelige lysninger til at slå teltet op.

I servicebygningen findes toiletter, brusere, køkken og et stort opholdsrum med TV og brændeovn. Der er også vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

Hytterne

Hyttebyen består af otte helårsisolerede hytter til selvforplejning. Seks af hytterne har 4-6 senge, og de to store hytter har hver plads til 6-8 personer. Alle hytter har køkken med komfur og køleskab, toilet, bruser og en terrasse med havemøbler. Hytterne er velholdte og kan bruges året rundt. Kæledyr er velkomne i tre af de mindre hytter og i en af de store.

Hytter på Våxtorps Camping
"Loftstuga" med fire senge "på loftet" og en sovesofa i alrummet. Hytten har køkkenudstyr, WC og bad, tv og havemøbler og er velegnet til 4-5 personer.

Hytter på Våxtorps Camping
"Stora loftstuga" med 6-8 senge har køkkenudstyr, WC og bad, tv og havemøbler. Hytten har førstesal med to soveværelser med tre senge i hver. I hyttens alrum findes sovesofa.


Aktiviteter

Våxtorps Camping & Stugby tilbyder såvel ro og afslapning som mulighed for at få en aktiv ferie. I området er der gode vandrestier, lunde, damme og rislende bække. Gæsterne er tæt på fine landeveje, skovveje og snoede stier, der inspirerer til vandring og cykelture.

Badesø go fiskedam på Våxtorps Camping

Legeplads på Våxtorps Camping


Campingpladsen har udendørs spa med badetønde og sauna, damme til svømning og fiskeri, store græsplæner til leg og spil, fodboldgolfbane, boulebane og gode legepladser til børnene.

Priser 2024

Se vores website (linket herunder) for priser.

Kontakt

Våxtorps Camping & Stugby
E-mail: naturcamping@hotmail.com
Tlf.: 0046 430 331 29 eller
Mobil: 0046 703 306 208
Web: www.naturcamping.com

Vejbeskrivelse

Campingpladsen ligger ved vej 24 mellem Laholm og Örkelljunga. 4 km sydøst for Våxtorp er der skilt med camping- og hytte-symboler. Desuden skiltning for "Fotbollsgolf". Indkørsel til campingen kan kun ske fra vej 24 og denne skiltning.

Våxtorps Camping