Nordmarkens Kanot Center

(Annonce)

Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Nordmarkens Kanot Center AB
Risviken
672 91 Årjäng
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 59.2991
Longitude : 12.1534
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Lej kano hos Nordmarkens Kanot Center, Sverige


”The real Canoe Country”

Kanocenteret ligger i Västra Värmland lidt nord for grænsen til Västra Götaland, midt i ”The real Canoe Country”. Blandt de områder, jeres kanotur kan gå til, er Dalsland i Sverige og det østlige Norge.

Kanocentrets ejer, Preben Mortensen, er født i Danmark og taler dansk - og har været i gang med kano- og vildmarkseventyr siden 1956.

Nord for vores Base Camp i Risviken ligger Glaskogens Naturreservat med 380 km markeret vandrerute og en lang række gode kanoruter.

100 lejrpladser

I området ligger mere omkring 100 gode, godkendte lejrpladser, hvor I altid er velkommen. Vandet i naturen kan drikkes. Lejrpladserne er udrustet med bålplads, træ, tømret shelter / vindskjul og miljøtoilet.

På kanotur i den svenske vildmark


Det er drikkevand i alle søer, og mange steder rigtig vildmark med kun få huse og bebyggelse. Området har alt fra smalle vandløb til større søer med øer og vige. Der er rigtig godt fiskeri efter de almindelige ferskvandsfisk, men der er også en rimelig bestand af laks og ørred.

Faciliteter på kanocentralen

På vores kanocentral findes et nyt sanitetsanlæg med normale WC'er, og der er pladser hvor man kan vaske sig. Desuden har vi fire hytter med varmt brusebad.
Vi har også udbygget vore butik, så den nu er meget større. Her tilbyder vi et stort sortiment af madvarer, bl.a. en hel del forskellige frysetørrede middagsretter, ferskvare, almindelige kolonialvarer, et rigtig godt sortiment af fiskeudstyr som kan bruges til at fiske i søerne. Det er mest til laks og ørred, men også gedder og aborrer.

På kanotur i Sverige

Lej en stor kano


Fiskekort

Vi sælger desuden fiskekort. Når I køber fiskekort, går størstedelen af beløbet "tilbage til søerne" i form af yngelpleje mv. Fiskekortet koster 200 SEK (2012) pr. uge og kano, dvs to personer kan fiske overalt i området i en uge.

Andre aktiviteter

Vi kan arrangere alt – lige fra udlejning af kanoer til ture med grupper. Vi tilbyder forskellige aktiviteter som klatring, laksefiskeri, multisport, bo på en øde ø, survival træning, m.m.

Priser

Kontakt os, eller se vores webside.

Kontakt

Preben Mortensen
Tlf. (0046) 573 380 60
(Vi taler dansk)

E-mail: canoes@tele2.se
Web: www.nordkanot.se

Oplev Dalsland i kano