Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Hotel Good Morning Göteborg City

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Good Morning Göteborg City
Gullbergs Strandgata 15B
411 04 Göteborg
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.71605
Longitude : 11.97337
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet båd-hotel

Good Morning Göteborg City er et 4-stjernet unikt båd-hotel beliggende ved Göta älv i det centrale Gøteborg inden for gåafstand til store seværdigheder som bl.a. Liseberg. Hotellet byder på en særlig oplevelse, herunder et soldæk med udsigt over elven.

Nyd din morgenbuffet i restaurantens moderne atmosfære med udsigt over Göta älv. De renoverede værelser byder på moderne faciliteter som fladskærms-TV, gratis Wi-Fi og veludstyrede badeværelser.

Som et røgfrit hotel og med nærhed til transportmuligheder er Good Morning Göteborg City et ideelt valg for dig, som ønsker at udforske Gøteborg. Se denne guide til Gøteborgs mange seværdigheder og oplevelsesmuligheder.

Good Morning Göteborg City, Sverige

Good Morning Göteborg City, Sverige


Priser fra ca.

750 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusive morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Good Morning Göteborg City bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Gøteborg


Om Good Morning Göteborg City

Hotellet har 120 værelser med eget badeværelse. Alle værelser har gode senge, tv og badeværelse med wc og bruser. Hotellet har desuden restaurant, elevator og gratis Wi-Fi. Hele hotellet er røgfrit.

Good Morning Göteborg City, Sverige