Svalemåla Ferieby - hytter, fiskeri, kajakroning, vandring

(Annonce)
Svalemåla Ferieby ved havet i Blekinge
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Svalemåla
Svalemålavägen 11
372 63 Bräkne-Hoby
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.16708
Longitude : 15.07943
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Ferieby ved skærgården og havet i Blekinge

Feriebyen ligger i Järnaviks Skærgård 300 meter fra havet og med udsigt over den smukke Svalemålaviken ved fiskerlejet Gyön. Kysten er uberørt med små sandstrande og klipper, hvor du kan solbade og gå i vandet.

Åbningstider 2024

Svalemåla Ferieby har åbent fra 27/3 til ind i oktober.

Moderne hytter, både & kajakker, træopvarmet sauna

Vi har 10 moderne hytter med alle faciliteter til hhv. 6 og 4 personer. I kan desuden leje båd med motor til fisketuren eller kajakker, hvis I vil udforske skærgården i fred og ro på egen hånd. Ved badestranden 300 meter fra hytterne ligger vores bådudlejning, kajakudlejning, grillplads, den brændefyrede sauna og en badetønde. Geddefiskeriet her er blandt det bedste i Sverige, hvis du vil fange virkelig store gedder. Bådebroen med vores både ligger lige ved de bedste fiskevande.

Svalemåla Ferieby - hytter, fiskeri, kajakudlejning, vandring

Svalemåla Ferieby - hytter, fiskeri, kajakudlejning, vandring

Svalemåla Ferieby - træopvarmet sauna


Hytter til 6 personer

Disse hytter er omkring 45 kvm med hems i begge ender, 6 senge, delelige dobbeltsenge i soveværelserne i stueetagen og på loftet. I køkkenafdelingen findes køle-/fryseskab, komfur med emhætte og ovn, kaffemaskine og udstyr til 6 personer. Alrummet har tv, køkkenelementer og hjørnesofa. Desuden har hytten wc, bruser og håndvask. Hyttens sydlige / vestlige del har overdækket terrasse med havemøbler og grill. Egen parkeringsplads ved siden af ​​hytten.

Hytter til 4 personer

Disse hytter er omkring 35 kvm og har et soveværelse med køjesenge (120 + 90 cm) og dobbeltseng på loftet. Alrummet har kombikøkken med køle-/fryseskab, kogeplader, kaffemaskine, vask, udstyr til 4 personer, køkkenbord, sofa, tv. Desuden har hytten wc, bruser og håndvask. Hyttens sydlige / vestlige del har terrasse med havemøbler og grill. Egen parkeringsplads ved siden af ​​hytten.

Sommerferie i Svalemåla


Fiskeri og bådudlejning

Vi har 12 både udstyret med moderne 4-takts motorer på 9,8 hk. Bådene ligger ved bådebroen omkring 300 meter fra feriebyen, og direkte ud til skærgårdens øer. Du kan også leje moderne fiskekajakker og prøve at padle ind i de små vige for at fiske dér, hvor der er for lavt for både med motor.

Svalemåla - Laks på 86 cm
Skærgården ud for Svalemåla byder på gode fiskemuligheder, her en laks på 86 cm.


Kajakudlejning

Lej en af vores havkajakker og tag på en dagstur, eller pak campingudstyr ned i kajakken og tag på en længere tur og udforsk Blekinge skærgård på egen hånd. Book hytte og kajak sammen og få en god pakkepris. Læs mere om vores kajakudlejning og se priser her.

Vandre-og cykelture

Området har både vandrestier og cykelstier. Vandreruten Svalemåla-leden går lige forbi feriebyen og er forbundet til Blekingeleden. Nærområdet er også perfekt til løbeture eller cykelture på landevej eller i terrænet.

Priseksempler

Hytte til 4 personer: 900 svenske kr. (SEK) pr. nat.
Hytte til 6 personer: 1250 svenske kr. (SEK) pr. nat.
Båd med motor: 950 SEK pr. dag inkl. 12 liter benzin.
Båd med motor: 1500 SEK for to dage.
Se flere priser på vores eget website, hvor du også kan booke hytte.

Kontakt udlejer

E-mail: info@svalemala.se
Tlf. (0046) 70 818 00 22 (ring kl. 17-19)
Web: www.svalemala.se