Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Norje Boke Camping

(Annonce)
Norje Boke Camping
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Norje Boke Camping
Norjebokevägen 76
294 76 Sölvesborg
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 56.11744
Longitude : 14.6888
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Idyllisk camping mellem Sölvesborg og Karlshamn i Blekinge

Norje Boke Camping er en fire-stjernet hyggelig og idyllisk familiecamping beliggende ved Pukaviksbugten mellem Sölvesborg og Karlshamn. Norje Boke Camping tilbyder en moderne camping af bedste kvalitet, god service og spændende oplevelser for hele familien. Her er en god sandstrand, fint fiskevand og om sommeren mange aktiviteter for hele familien, bl.a. danseaftener, musikquiz, børnedisco, børneklub mv.

Campingen har vandland med en rutsjebane, trampolin, fodboldspil og meget mere i løbet af sommeren med start uge 25. Senere - uge 28-31 - har campingen hoppeborg, boblebad, cirkusskole, motionsbingo og andre børneaktiviteter, se pdf'en med "barnaktiviteter" på vores web - linket under "Kontakt".

Åbningstider 2021

Campingen har åbent hele året, dog kun bemandet fra 16/4 til og med 12/9.

Campingpladsen

Vi har 200 standpladser, heraf en stor del med elektricitet. Lige ud til ​havet ligger vores restaurant og pizzaria, hvor I kan nyde en dejlig middag med kold øl eller vin mens solen går ned. Vi tilbyder også en velassorteret sommerbutik med friskbagt brød hver dag.

Norje Boke Camping har 300 standpladser


Glamping-Oasen - et romantisk ophold

"Glamping-Oasen", er vores nye "All Inclusive-overnatning". Her inviterer vi jer på et romantisk og afslappende ophold med mulighed for adgang til vores træopvarmede badetønde, denne skal dog bookes i forvejen. I bor i et 19 kvm stort telt med dobbeltseng, komfortable lænestole, bløde dyner og puder, badekåbe og tøfler, omgivet af stearinlys, hyggelige lamper og en magisk udsigt over havet.

Vi tilbyder også "All inclusive campingvogn" med fortelt og fuldt møbleret med alt, hvad I kan have brug for under ferien. Der er mulighed for at tilvælge træopvarmet badetønde samt levering af morgenbrød til jer - alt efter jeres ønsker.

Topmoderne hytter til 6 personer

Vi har to typer hytter kaldet "Stor stuga 325" og "Stor stuga 326", der er en smule forskel på dem mht. sengetype. Begge er nybyggede og topmoderne hytter på 67 kvm med en stor veranda på 36 kvm beliggende på en 400 kvm stor grund. Hytterne har alt, hvad I behøver til en perfekt og afslappende ferie.

Norje Boke Camping - hytte
Lej en af vores topmoderne hytter


Oplevelser i området

Om sommeren har vi et mange aktiviteter for især børnene, det kan fx være sandslotskonkurrence, dartkonkurrence, besøg af campingens egen klovn, besøg af Pippi, mv.

I kan leje robåd med eller uden en 25 hk motor og tage på fisketur.

Campinghygge med boldspil

Om sommeren har vi et mange aktiviteter for især børnene


Priser 2021

Priseksempler i højsæsonen (20/6-15/8):

Standplads til campingvogn eller autocamper
- 370 svenske kr. (SEK) inklusiv el pr. nat.
- 325 SEK uden el pr. nat.

Stellplads til autocamper:
- 275 SEK inklusiv el pr. nat

Højere priser i midsommer-weekenden.
Se flere priser og alle sæsonpriser på vores website - se link herunder.

Kontakt

Norje Boke Camping
Tlf.: (0046) 456 310 26
Mobil: (0046) 70 55 15 345
E-mail: bokning@norjebokecamping.com
Web: www.norjebokecamping.com