Kastanjelunds Wärdshus ved Åhus

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Kastanjelunds Wärdshus
Kastanjelundsvägen 2
296 72 Yngsjö
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.882
Longitude : 14.2302
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Kastanjelunds Wärdshus ved Åhus


Charmerende trelænget gård nær Hanöbugtens smukke strande

Kastanjelunds Wärdshus er en charmerende trelænget gård fra begyndelse af 1900-tallet i byen Yngsjö blot 150 km fra København. Yngsjö ligger naturskønt ved Hanöbugtens smukke strande. Der er seks km til Åhus og 25 km til byen Kristianstad.

Restaurant af høj kvalitet

Kastanjelunds Wärdshus er i dag ejet og drevet af familien Marinette og David Nordal. I vores restaurant, og til vores morgenbuffet, benytter vi os meget af råvarer fra området og urter og bær fra vores egen have. Hovedparten af de råvarer, vi anvender, er økologiske. Køkkenet har fokus på høj kvalitet, og vi tilbyder alt fra store vinsmagningsmenuer til blot en hovedret.

Vi har fået gode anmeldelser i den svenske restaurantguide Whiteguide.

Restauranten på Kastanjelunds Wärdshus

Nyd maden i en af vores hyggelige spisestuer med hvide duge og levende lys


Herregårdsstil fra begyndelsen af 1900-tallet

Når vejret tillader det, sidder man skønt inde på vores brostensbelagte gårdsplads, ellers anretter vi i en af vores hyggelige spisestuer med hvide duge og levende lys. Før eller efter maden kan man slappe af med en drink i en behagelig stol i vores hyggelige salon. Det rolige og afslappende miljø på Kastanjelund er i den oprindelige herregårdsstil fra begyndelsen af 1900-tallet.

Værelser, weekendpakke og golfpakke

Vores værelser er personligt indrettet, og der er brusebad og toilet på værelset. Udover blot hotelophold tilbyder vi også forskellige former for pakker. Foruden vores attraktive weekendpakke med kvalitetsmåltider kombineret med overnatning tilbyder vi også forskellige golfpakker. Læs mere om dem og værelsespriser på vores eget website www.kastanjelund.se/hotel.

Vi tager også imod konferencegrupper på op til omkring 35 personer. Og vi danner gerne ramme om bryllupper og andre fester.

Overnat på Kastanjelunds Wärdshus


Priser


Alle værelser har eget badeværelse med bruser og toilet.
Med i værelsesprisen er vores værdsatte morgenbuffet med hjemmelavet surdejbrød, hjemmelavede marmelade, lokalt produceret kødpålæg og meget mere.

Enkeltværelse
950 SEK pr. nat.
Alle vores enkeltværelser har ekstra brede senge.

Dobbeltværelse
1250 SEK pr. nat.
Alle dobbeltværelser er personligt og individuelt indrettet.

Nyrenoveret dobbeltværelse med terrasse / udendørsplads
1450 SEK pr. nat.
Disse værelser er lidt større og lysere end standard-dobbeltværelserne. Justerbare senge og to dejlige siddepladser indenfor, og udenfor to siddepladser og et bord.

Bo i hovedbygningen
1450 SEK pr. nat
I hovedbygningen har vi et enkelt dobbeltværelse. Det er tante Annas gamle værelse, som var chef for Kastanjelund fra 30'erne til 50'erne. Vi har renoveret det til et smukt værelse i gammeldags herregårdsstil med højt til loftet. Værelset er 22 kvm.

Junior suite med udendørsplads
1995 SEK pr. nat.
Stort dobbeltværelse på 32 kvm bygget i gode materialer og med smukke parketgulve, højt til loftet mv. Denne type værelse er udstyret med både massagebadekar og bruser. Værelset har håndlavede træmøbler, justerbare senge og stole. Desuden udendørsplads mod vest.

Indtjekning
Indtjekning kl. 15-18 på ankomstdagen.

Tranetur-pakke, gourmetpakke, golfpakke
Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, bl.a. tranepakke og påskepakke, se tilbud på vores eget website, linket herunder.

Omgivelser

Fra Kastanjelunds Wärdshus er der kun et kvarters gang ned til den smukke, kilometerlange sandstrand. Naturreservatet Gropahålet ved Helge å ligger i nærheden, og til Pulken, hvor i tusindvis af traner danser hvert forår, er der blot omkring tre km. Rundt omkring i området er der desuden smukke cykelstier og golfbaner.

Kastanjelunds logo
Hjerteligt velkommen !

Kontakt

Kastanjelunds Wärdshus
Tlf. (0046) 44 232 533
E-mail: info@kastanjelund.se
Web: www.kastanjelund.se