Kastanjelund ved Åhus

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Kastanjelund
Kastanjelundsvägen 2
296 72 Yngsjö
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.882
Longitude : 14.2302
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Kastanjelund hotel ved Åhus


Charmerende hotel nær Hanöbugtens smukke strande

Kastanjelund hotel er en charmerende trelænget gård fra begyndelse af 1900-tallet i byen Yngsjö blot 150 km fra København. Yngsjö ligger naturskønt ved Hanöbugtens smukke strande. Der er seks km til Åhus og 25 km til byen Kristianstad.

Restaurant af høj kvalitet

Kastanjelund er i dag ejet og drevet af familien Marinette og David Nordal. I vores restaurant, og til vores morgenbuffet, benytter vi os meget af råvarer fra området og urter og bær fra vores egen have. Hovedparten af de råvarer, vi anvender, er økologiske. Køkkenet har fokus på høj kvalitet, og vi tilbyder alt fra store vinsmagningsmenuer til blot en hovedret.

Vi har fået gode anmeldelser i den svenske restaurantguide Whiteguide.

Restauranten på Kastanjelund

Nyd maden i en af vores hyggelige spisestuer med hvide duge og levende lys

Nyd maden på terrassen


Herregårdsstil fra begyndelsen af 1900-tallet

Når vejret tillader det, sidder man skønt inde på vores brostensbelagte gårdsplads, ellers anretter vi i en af vores hyggelige spisestuer med hvide duge og levende lys. Før eller efter maden kan man slappe af med en drink i en behagelig stol i vores hyggelige salon. Det rolige og afslappende miljø på Kastanjelund er i den oprindelige herregårdsstil fra begyndelsen af 1900-tallet.

Værelser, weekendpakke og golfpakke

Vores værelser er personligt indrettet, og der er brusebad og toilet på værelset. Udover blot hotelophold tilbyder vi også forskellige former for pakker. Foruden vores attraktive weekendpakke med kvalitetsmåltider kombineret med overnatning tilbyder vi også forskellige golfpakker. Læs mere om dem og værelsespriser på vores eget website, se link under "Kontakt".

Vi tager også imod konferencegrupper på op til omkring 35 personer. Og vi danner gerne ramme om bryllupper og andre fester.

Dobbeltværelse på Kastanjelund


Priser


Alle værelser har eget badeværelse med bruser og toilet.
Med i værelsesprisen er vores værdsatte morgenbuffet med hjemmelavet surdejsbrød, hjemmelavede marmelade, lokalt produceret kødpålæg og meget mere.

Lille dobbeltværelse
Godt ​​og pænt indrettet dobbeltværelse. Alle værelser er forskellige og individuelt indrettede. De små dobbeltværelser er i gennemsnit 15 kvm., men indeholder det du skal bruge til en enkelt overnatning. Fire af værelserne har egen altan.
Pris fra 1600 SEK pr. nat.

Enkeltværelse
Er lille dobbeltværelse som anvendes af én person
Pris fra 1500 SEK pr. nat.

Superior værelse
Dobbeltværelse på ca. 24 kvm. Denne type værelse har som regel justerbare senge. Værelserne har også to komfortable stole. Fire af værelserne har terrasse med to stole og et bord.
Pris fra 1850 SEK pr. nat.

Juniorsuite
Dobbeltværelse på ca. 32 kvm. med flotte parketgulve, svensklavet håndtrykt tapet, højt til loftet og høje vinduer. Denne type værelse er udstyret med både massagebadekar og -bruser, elkoger med te og et lille køleskab. Værelset har desuden håndlavede træmøbler og justerbare senge. De har også en god terrasse med en rolig beliggenhed mod vest. Værelserne er beliggende i fløjbygningen.
Pris fra 2400 SEK pr. nat.

Indtjekning
Indtjekning kl. 15-18 på ankomstdagen.

Tranetur-pakke, gourmetpakke, golfpakke
Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, bl.a. tranepakke og påskepakke, se tilbud på vores eget website, linket herunder.

Omgivelser

Fra Kastanjelund er der kun et kvarters gang ned til den smukke, kilometerlange sandstrand. Naturreservatet Gropahålet ved Helge å ligger i nærheden, og til Pulken, hvor i tusindvis af traner danser hvert forår, er der blot omkring tre km. Rundt omkring i området er der desuden smukke cykelstier og golfbaner.

Kastanjelunds logo
Hjerteligt velkommen !

Kontakt

Kastanjelund
Tlf. (0046) 44 232 533
E-mail: info@kastanjelund.se
Web: www.kastanjelund.se